Ana SayfaYaşamLierac'dan "Değişimin Rengi" Projesi

Lierac’dan “Değişimin Rengi” Projesi

Değişimin Rengi projesi, gerçek şiddet haberlerinin görüntüleri karşısında kadınların yaşadıkları duyguların yapay zeka ile analiz edilmesiyle ortaya çıktı. Bir grup kadına, ülkemizde yaşanan kadına yönelik şiddetin gerçek haber görüntülerini izleten Lierac, kadınların tepkilerini kayda aldı ve onların şiddet karşısında gösterdikleri tepkileri ve duyguları yapay zeka yardımıyla analiz ederek renk karşılıklarını belirledi.                                        

                                                           
Tüm bu renklerin birleşimindense ‘Değişimin Rengi’ ortaya çıktıO renk bir kadın girişimci tarafından mumlara dönüştürüldü ve tüm geliri Mor Çatı’ya bağışlanmak üzere Trendyol’da satışa sunuldu.
 
Tüm süreci Burcu Kara’nın seslendirmesi ile filme döken LIERAC, şiddetin insanlara hissettirdiği duyguları anlamaya çalışan ve bu hisleri ortaya çıkartarak yok etmeyi hedefleyen Değişimin Rengi projesi ile toplumsal bir farkındalık yaratmayı hedefliyor.
 
 
“Şiddet bir mum gibi yansın ve kül olup bitsin!” mesajını benimseyen Değişimin Rengi projesinin bir parçası olan ve sessiz kalmayan herkese teşekkür ediyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI