Ana SayfaModaLevi`s herkese yakışan jean tasarladı

Levi`s herkese yakışan jean tasarladı

Levi’s Curve ID beden ölçüsü yerine beden şeklini dikkate alıyor ve Slight Curve (Zarif Kıvrımlar), Demi Curve (Doğal Kıvrımlar) ile Bold Curve (Çarpıcı Kıvrımlar) adını taşıyan üç farklı kalıbı jean dünyasıyla tanıştırıyor. Levi’s® Curve ID kalıpları dünya çapında 60.000 kadının bedenlerinin 3 boyutlu taramasını temel alan bu araştırma sürecinin ardından oluşturulmuş bulunuyor. Levi’s® tarafından gerçekleştirilen bu yenilikçi çalışma sayesinde kadınlar için yaratılan yepyeni kalıplar, jean tarihinde bir ilk anlamına geliyor. Kalıpların bir diğer özelliği ise (Levi’s® tarafından GfK’ya yaptırılan araştırmaya göre) dünyadaki kadınların %80’inin beden biçimlerini kapsaması. Bir diğer ifadeyle Levi’s® Curve ID kalıpları dünyada her 5 kadından 4’ünün üzerine tamı tamına, mükemmel şekilde oturacak bir kesime sahip.

Levi’s®’ın dünya genelindeki fit teknisyenleri, denim uzmanları ve stil liderlerinden oluşan tasarım ekibi, yapılan araştırmanın sonuçlarından yararlanarak kadınların jean hakkındaki düşüncelerini kökten değiştirecek Levi’s® Curve ID koleksiyonunu yaratmış bulunuyor. Günümüz kadınlarının gerçek beden yapılarına göre tasarlanmış farklı stil ve renklerdeki, jean’ler Levi’s® mağazalarında satışa sunuluyor.

Slight Curve (Zarif Kıvrımlar) bele, basene ve baldırlara tam oturarak kıvrımlarınızı güzelleştiriyor. Kalçalara sıkı oturan bu kalıp ile jean’iniz artık asla belinizi sıkmayacak. Dar kesimi ile mükemmel bir görünüm kazandıran bu jean’in tam bir Levi’s® ikonu haline geleceğini daha bugünden söyleyebiliriz.
•    Bel kısmı rahattır, belin yan kısmını sıkıştırmaz
•    Kalçayı öne çıkarır
•    Arka ceplerin pozisyonu mükemmel şekilde ayarlanmıştır
•    Kalçaya şekil verir, baldırı sarar, kalçaya ve baldıra tam oturur

Demi Curve (Doğal Kıvrımlar)
vücudun tüm kıvrımlarını sarıyor Bel kısmına mükemmel bir görünüm kazandıran bu kalıp, dar (skinny), düz veya dar bot paça (skinny bootcut) olarak sunuluyor. Üstelik siyahlardan grilere, açık mavilerden koyu mavilere kadar uzanan birçok farklı yıkama çeşidine sahip bulunuyor. Belinize tam oturan jean’inizle bundan böyle dünya sizin için eskisinden çok daha rahat…
•    Beli belirginleştirir
•    Mükemmel dikilmiş bel bandı sayesinde kıvrımları sarar
•    Kıvrımları güzel gösterir
•    Yan dikişler bedeni daha çekici hale getirir
•    Bacakları ince ve uzun gösterir

Bold Curve (Çarpıcı Kıvrımlar) bedenin kıvrımlarının güzelliğini ortaya çıkarıyorve gerçek kadın siluetini gözler önüne seriyor. Beli tam anlamıyla kavradığı için hiçbir boşluk bırakmadığı gibi, giyerken yukarı çekme ihtiyacını da ortadan kaldırıyor. Düz, dar ve dar bot paça seçenekleriyle sunulan bu kalıp, Levi’s®’ın premium yıkamalarının tüm çeşitlerini içeriyor. Jean giyerken belinizde boşluk olacak endişesi tam anlamıyla tarihe karışıyor…
•    Kıvrımları öne çıkarır
•    Kavisli bel bandı sayesinde ince bir belin güzelliği ortaya çıkar
•    Beli tamamen sarar, boşluk bırakmaz
•    Arkadaki küçültülmüş cepler sayesinde kalçayı mükemmel gösterir

Levi’s® Curve ID koleksiyonundaki jean’lerin fiyatları 109-179 TL aralığındadır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI