Ana SayfaYaşamLEGOLAND Discovery Centre İstanbul, 6. Yaş Gününü Kutluyor

LEGOLAND Discovery Centre İstanbul, 6. Yaş Gününü Kutluyor

Dünyanın en ünlü eğlence merkezlerinden LEGOLAND® Discovery Centre, İstanbul’daki altıncı yaş gününü kutlamaya hazırlanıyor. 31 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek kutlamada, İstanbul’un ve dünyanın en önemli yapılarının minyatürlerinin yer aldığı MINILAND’de Çin Seddi minyatürü ilk kez ziyarete açılacak. Ayrıca eğlenceli atölyeler ve LEGO® pasta seramonisine katılma fırsatı yakalayacak olan ziyaretçiler, LEGO® mağazasındaki seçili ürünlerde indirim fırsatlarına da sahip olacak.
 
3-10 yaş arası çocuklu aileler için eğlenceli ve öğretici aktiviteler sunan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, altıncı yaş gününü kutluyor. 31 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek kutlama kapsamında, hem yerel hem dünyadan önemli yapıların sergilendiği MINILAND’de Çin Seddi minyatürü ilk kez ziyaretçilerle buluşacak.

Tasarımı ve yapımı LEGOLAND® Discovery Centre Model Yapım Uzmanı Deniz Can Doğan’a ait olan, 3 metre uzunluğundaki Çin Seddi minyatürü için yaklaşık 100 bin LEGO® parçası kullanıldı. Yapımı 220 saat süren minyatür, Çin’deki LEGOLAND® Discovery Centre’dan sonra dünyadaki ilk Çin Seddi modeli olma özelliğini taşıyor.
 
Model Yapım Uzmanı Deniz Can Doğan’la eğlenceli atölyeler ve LEGO® pasta seramonisinin de düzenleneceği altıncı yaş günü kutlamaları çerçevesinde ayrıca, LEGO® tutkunlarına özel mağazada tüm ürünlerde yüzde 15 indirim olacak.
 
Yerli ve dünyaca ünlü 25 yapı ziyaretçileri bekliyor
Çin Seddi minyatürüyle birlikte MINILAND’de 15’i yerli 10’u dünyaca ünlü yapıların modelleri olmak üzere toplamda 25 yapı yer alıyor. LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, orijinalinin 90’a bir ölçeğiyle toplam 250 saat çalışmayla hazırlanan İstanbul’un abide yapısı Dolmabahçe Sarayı ve Saat Kulesi’nin yanında Topkapı Sarayı, Aya Sofya ve Boğaziçi Köprüsü, Tac Mahal, Eyfel Kulesi, Big Ben, Kolezyum, Özgürlük Heykeli, Mısır Piramitleri gibi yapıların LEGO® parçalarından inşa edilmiş versiyonlarını görme ve bu yapılara entegre edilmiş oyunlar ve bilgi yarışmalarıyla hem eğlenme hem de bu önemli yapılarla ilgili bilgileri öğrenme fırsatı sunuyor.  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI