Ana SayfaYaşamLEGO® NINJAGO®’nun yeni etkinlik alanı ziyarete açıldı

LEGO® NINJAGO®’nun yeni etkinlik alanı ziyarete açıldı

Tüm dünyadaki LEGOLAND® Discovery Centre’lar NINJAGO®’nun onuncu yılını Master WU’nun ‘Altın Tılsım’ (Golden Amulet) teması ile hazırlanan yeni etkinlik alanlarıyla kutlamaya devam ediyor. Artırılmış Gerçeklik (AR) teknolojisiyle hazırlanan altı adımlı LEGO® NINJAGO® görevinin yanı sıra çocukların kendi tasarımlarını hazırlayıp sergileyebildikleri ve tasarladıkları modelleringücünü halat (zipline) ile test ettikleri ve stop-motion tekniğiyle göz alıcı videolar çektikleri oyun alanları bulunuyor. Merkez içerisinde ayrıca NINJAGO® ve farklı temalarla düzenlenen kreatif workshoplar ve sürpriz yarışmalar da çocukları bekliyor.
 
Master Wu’nun ‘Altın Tılsım’ı bulmak için yardıma ihtiyacı var!
LEGO® NINJAGO® 10. Yıl kutlamaları kapsamında açılan yeni etkinlik alanının tematik hikayesine göre; Master Wu ninjaları eğitmeye başlamadan önce Spinjitzu öğretilerini Altın Tılsım’a işlemişti ancak Lord Garmadon’un kalbindeki kötülüğü gördükten sonra bunları onunla paylaşmaktan çekindi. Tılsımı öğrenen Lord Garmadon, onu altı parçaya ayırdı ve her bir parçayı dünyanın çeşitli yerlerine sakladı. Master Wu’nun bu parçaları bulmak için yardıma ihtiyacı var. Etkinliğe katılacaklar altı adet Altın Tılsım parçasını bulacağı ve Spinjitzu mirasını korumak için bir araya getireceği görevin bir parçası olabiliyor.
 
”Altın Tılsım”ı kazanmak için 6 erdeme sahip olmak gerekiyor!
LEGO® NINJAGO® temalı oyun alanı çocuklara Artırılmış Gerçeklik teknolojisiyle eğlence fırsatı sunarken aynı zamanda Master Wu’nun görevleriyle ‘6 erdem’ ile ilgili de farkındalık kazandırıyor. 6 farklı video ile “cesaret, dürüstlük, bilgelik, cömertlik, denge, merak” erdemlerini kazanan çocuklar Altın Tılsım ödülünün sahibi oluyor.
 
2022 yılı içerisinde de devam edecek LEGO® NINJAGO®’nun ardından çocuklar için oluşturulmuş başka temalar da ziyarete açılacak.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI