Ana SayfaYaşamLaurastar Tüketicisiyle Buluşuyor

Laurastar Tüketicisiyle Buluşuyor

Yüksek kaliteli ütü sistemlerinde dünya lideri Laurastar’ın benzersiz bir ütü deneyimi yaşatan ürünleri, 26 Ağustos-3 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek roadshow etkinliğiyle İstanbul’un dört bir yanında bulunan 6 AVM’de tüketicilerle buluşacak.
 
26-29 Ağustos’ta İstanbul’da Akbatı AVM ile başlayacak roadshow, sırasıyla 2-5 Eylül’de Vadiistanbul AVM, 9-12 Eylül’de Zorlu AVM, 16-19 Eylül’de İstinye Park AVM, 23-26 Eylül’de Akasya AVM ve son olarak 30 Eylül-3 Ekim’de Metropol İstanbul AVM’de devam edecek.
 
Özel olarak tasarlanan tanıtım standıyla etkinlik alanında yer alacak olan Laurastar, Türkiye’de satışa sunulduğu ilk günden bu yana büyük ilgiyle karşılaşan Laurastar Lift Ütü, Laurastar Sistem Ütü, Laurastar IGGI Buharlı Düzleştirici (Steamer) sergileyecek.
 
İstanbul’un her iki yakasında yer alan alışveriş merkezlerinin ziyaretçileri, dünya çapında 40’tan fazla ülkede satılan Laurastar’ın yüksek kaliteli ütü sistemlerini yakından inceleme, yetkililerden bilgi alma ve deneyimleme fırsatı bulacak.
 
Dünya lideri Laurastar ürünleri, Türkiye’de Hakman güvencesi ve tam kapsamlı 5 yıl garanti hizmeti ile tüketicilerin beğenisine sunuluyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI