Ana SayfaGüzellikLaura Mercier Flawless Face koleksiyonu

Laura Mercier Flawless Face koleksiyonu

Flawless Face, Laura Mercier Kozmetik ürün grubunun temel felsefesi. Sadece Laura`nın kendi profesyonel ürünleri ve teknikleri ile elde edilebilen bu son derece basit proses her bayana sadece birkaç dakika içinde mükemmel görünümlü bir cilt kazandırabiliyor. 

Laura Mercier, güzel bir görünümün mükemmel görünen bir ciltle başladığına inanmakta ve her bayanın inanılmayacak kadar düzgün, pürüzsüz, doğal görünümlü bir tene sahip olabilmesini sağlayan özel yüz ürünleri geliştirmiş. 

Bu koleksiyonu içen Laura Mercier bakın ne diyor: “Herhangi bir renk uygulamadan önce her zaman için kusursuz bir fon oluştururum.  Gerçek anlamda harika bir görünüş elde etmek için yapmanız gereken ilk ve en önemli şey cildinizin görünümünü mükemmelleştirmektir.  İsterseniz tüm ürünleri aynı gün içinde bir arada kullanın, isterseniz de aceleniz olduğunda az bir miktar Secret Camouflage and Setting Powder uygulayın. İşin sırrı doğal güzelliği ortaya çıkarmaktır."  

Laura pürüzsüz cildi yaratmak için üstün ve muhteşem ürünler geliştirmiş.“Flawless Face” için izlemeniz gereken adımlara gelince… 

1. ADIM: Foundation Primer.

2. ADIM: Foundation.

3. ADIM: Secret Brightener.

4. ADIM: Secret Camouflage and Secret Concealer.

5. ADIM: Secret Brightening Powder.

6. ADIM: Setting Powder.

7. ADIM: Secret Finish.

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI