Ana SayfaGüzellikLa Roche-Posay'den Leke ve Yaşlanma Karşıtı Güneş Koruyuculu Bakım Kremi

La Roche-Posay’den Leke ve Yaşlanma Karşıtı Güneş Koruyuculu Bakım Kremi

La Roche-Posay’in yaşlanma etkilerinin görünümünü azaltan ve güneşe karşı yüksek koruma sağlayan yeni formülü Anthelios Age Correct SPF50, güneşin keyfini her mevsim doyasıya yaşamak isteyenlerin günlük bakım heyecanına ortak oluyor.

Hava kirliliği ve UV kaynaklı etkilere karşı koruma sağlıyor

Mevsim geçişleri, hava kirliliği, güneş ışınları ve diğer zararlı UV kaynaklı ışınların negatif etkileri cildin dış yüzeyinin zarar görmesine; akne, mat ve kuru cilt, egzema, cilt alerjileri, kızarıklıklar, kırışıklıklar ile nem ve esneklik kaybı gibi problemlerle karşı karşıya kalınmasına neden oluyor.

Ultraviyole ışınlar, çevre ve hava kirliliği gibi dış faktörlerin aynı zamanda yüzün doğal ışıltısını kaybetmesine ve cildin erken yaşlanmasına sebep olunduğu da biliniyor.

Cilt hücrelerinin dejenerasyonunu ve hasarını artıran bu etmenler karşısında, La Roche Posay uzmanları, görünür ve görünmez etkilere karşı geniş bir bilgi saptadı.

Yapılan çalışmalar sonucunda dermatologlarla geliştirilen Anthelios Age Correct SPF50, koyu lekeler ve elastikiyet kaybına uğrayan ciltlerin yaşlanma belirtilerini azaltmak ve güneşe karşı günlük koruma bakımı sağlamak amacıyla geliştirildi.

Yeni nesil bir güneş bakımı sunan Anthelios Age Correct, CELLOX-B3 TECHTM teknolojisi ve Mexoryl XL UVB/UVA ışınlarına karşı da koruma sağlayarak, kir partiküllerinin cilde yapışmasını azaltıyor. Kirlilik ve kızılötesi A ile tetiklenmiş oksidatif stresten cildi koruyan yeni formül Anthelios Age Correct SPF50,  parçalanmış Hyalüronik Asit + Fe-Resorsinol + Niasinamid ile zenginleştirilerek cildinizin ihtiyacı olan korumayı karşılıyor.

Anhelios Age Correct renkli versiyonuyla da sizlerle!

Anthelios Age Correct SPF50 ve renkli güneş bakım kremi Anthelios Age Correct Tinted Cream SPF50, hafif dokusu ile 24 saat cildinizi nemlendirerek, yağlı bir his bırakmadan kadifemsi bir bitiş sağlıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI