Ana SayfaGüzellikLa Roche-Posay ile Cildinizi Sonbahara Hazırlayın

La Roche-Posay ile Cildinizi Sonbahara Hazırlayın

Mevsim geçişleri, stres, güneşin zararlı ışınları gibi faktörlerden etkilenen ciltler, yeni döneme başlarken La Roche-Posay’nin güçlü ürünleri sayesinde korunuyor, tazeleniyor ve nemleniyor. Her mevsim etkisini gösteren güneşe karşı Anthelios Age Correct SPF50, yağlı ve akneye eğilim gösteren ciltlere tazelik katan Effaclar Jel ve çok kuru ciltleri rahatlatan Lipikar Baume AP+M Nemlendirici; cilt bakım rutininizin vazgeçilmezi oluyor!
 

Anthelios Age Correct SPF50 & Anthelios Age Correct Tinted Cream SPF50 ile leke ve yaşlanma karşıtı güneş koruması

Hava kirliliği ve oksidasyon gibi UV kaynaklı etkiler; koyu lekeler, kırışıklık ve elastikiyet kaybı gibi görünür ve görünmez hasarlara neden olabiliyor. La Roche-Posay ailesinin en yeni ürünlerinden Anthelios Age Correct SPF50, cildi korumanın yanı sıra klinik olarak kanıtlanmış sonuçlarla bu belirtilerin görünümünü azaltıyor. UV ışınları kaynaklı leke ve yaşlanma karşıtı güneş koruyuculu bakım kremi Anthelios Age Correct SPF50, yeni nesil bir güneş bakımı sunuyor.

Anthelios Age Correct SPF50, yeni CELLOX-B3 TECHTM Teknolojisi ve Mexoryl XL ile UVB/UVA ışınlarına karşı koruma sağlıyor ve kir partiküllerinin cilde yapışmasını azaltıyor. Hava kirliliği ve kızılötesi A’nın cilde vereceği zararlı etkileri önlemeye destek oluyor. Parçalanmış Hyalüronik Asit, Fe-Resorsinol ve Niasinamid ile zenginleştirilen Anthelios Age Correct SPF50, günlük UV ışınlarından kaynaklanan yaşlanma belirtilerinin görünümünü düzeltmeye ve cildi korumaya yardımcı oluyor.

Anthelios Age Correct SPF50’nin renkli versiyonu Anthelios Age Correct Tinted Cream SPF50, hafif dokusu ile cildi 24 saat boyunca nemlendiriyor. Renkli güneş koruması sunan Anthelios Age Correct Tinted Cream SPF50, yağlı bir his bırakmadan kadifemsi bir bitiş sağlıyor.
 

Effaclar Jel ile temiz ve ferah bir cilt!

Yağlı ve akneye eğilim gösteren ciltler için uygun olan Effaclar Jel, kuruluk hissi yaratmadan cildi nazikçe temizliyor. Cildi kirden ve fazla yağdan arındırarak, cilde tazelik hissi veriyor. Cilt ile uyumlu pH’a sahip Effaclar Jel, formülü sayesinde hassas ciltlerde de etkisini gösteriyor. Komedojenik olmayan ürün, yüksek toleranslı temizleme sağlıyor. Uzman içeriğiyle, siyah noktaların görünümünü azaltmaya ve parlamayı kontrol altına almaya yardımcı oluyor. İçeriğinde bulunan La Roche-Posay Termal Suyu ile cildi yatıştırıyor ve temizleyici ajanları ile ciltteki kiri ve fazla sebumu arındırıyor. Cildi nazikçe temizleyerek ferahlık hissi veren Effaclar Jel’in formülündeki çinko pidolate ise ciltteki yağ üretimini azaltmaya yardımcı oluyor.

Lipikar Baume AP+M Nemlendirici ile kuru ciltler rahatlıyor

La Roche-Posay’nin bebek, çocuk ve yetişkinler için uygun serisi Lipikar’ın en yeni üyelerinden Lipikar Baume AP+M Nemlendirici, cildi anında yatıştırmaya yardımcı oluyor. 

Çok kuru ve atopiye eğilim gösterebilen ciltler için kaşıntı hissini azaltmaya destek veren Lipikar Baume AP+M, cilt mikrobiyomunu dengeliyor. Her yaşın kullanımına uygun olan Lipikar Baume AP+M, çocukların daha rahat bir uykuya sahip olmalarını da sağlıyor. Dermatolog ve pediatristler eşliğinde yapılan testlerle performansı kanıtlanmış Lipikar Baume AP+M; cilt bariyerini güçlendirerek, cildi rahatlatıyor. Yağlı, yapışkan his bırakmayan nemlendirici, günlük uygulamayı kolaylaştırmak ve hızlandırmak için anında emiliyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI