Kışın ürpertici soğuğuna karşı sizi kaşmir gibi saracak, kış akşamlarında şömine sıcaklığını teninizde hissettirecek, dışarıda yağan lapa lapa kara inat kışın kasvetini üzerinizden atmaya yardım edecek bir kokuysa aradığınız, Türkiye’nin ilk Tasarım Parfüm Butiği La Déesse, sizi kış diyarına davet ediyor.
Niş parfümlerden kış kreasyonları
Kış akşamlarında şömine sıcaklığını hissettiren bir kokuya kim hayır diyebilir ki? Kuru odunsu notaların hakim olduğu kokularsa tercihiniz, paçuli, vetiver, meşe yosunu gibi değerli odunlarla oluşturulmuş dip notaların hakim olduğu İngiliz Parfüm evi Miller Harris’in tasarımı ‘La Fumée’ e hayır diyemeyeceksiniz.
Kışın kasvetinden sıyrılıp tropic meyveleri teninizde hissetmek isterseniz, Ormonde Jayne`in “Frangipani” kreasyonuna bayılacak, amber ve misklerle harmanlanmış adeta teninizi kaşmir sıcaklığıyla saracak bir parfümse aradığınız, Keiko Mecheri imzalı ‘Isles Lointaines’ le masalsı bir kış yaşayacaksınız.
Baharatlı ve odunsu notaların kremsi etkisiyle feminen ve yumuşak bir kombinasyon yaratan Francis Kurkdjian’in tasarimi ‘Absolue Pour Le Soir’ ile içinizdeki kadını ön plana çıkarırken, dünyaca ünlü parfümer YS Uzac’ın adeta sessiz bir aşk hikayesi olan parfümü “LALE” ile tomurcuklar ülkesinde bir kış yolculuğuna çıkacaksınız.
Teninizdeki sıcaklığı evinizde de hissetmek istiyorsanız La Déesse sizi Tiziana Terenzi ile tanıştırıyor. Vanilyaların, karamellerin, sıcak çikolataların dans ettiği leziz notalar ve içinizi ısıtacak alternatifleriyle, Tiziana Terenzi’nin ‘Almond Vanilla’ oda kokusu soğuk kış günlerinizde evinize huzur ve dinginlik yayacak.