Ana SayfaGüzellikKylie Jenner'ın İnterneti Karıştıran Cevizli Peeling Ürünü!

Kylie Jenner’ın İnterneti Karıştıran Cevizli Peeling Ürünü!

Mayıs 2019’da raflarda yerini alacak olan; Kylie Jenner’ın cilt bakım markası Kylie Skin‘den yeni ürünler açıklanmaya başlıyor. Ancak bu ürünlerden bir tanesi interneti tam anlamıyla karıştırdı! 

Özellikle estetisyenler sosyal medyada Walnut Face Scrub‘ın içeriğine dair itirazlarını dile getirdiler. 

Kylie’nin Twitter’dan paylaştığı videoda “taze bir yüzün sırrı” olarak paylaştığı ürünün günlük kullanım için de uygun olduğunu belirtiyor. Ancak estetisyenler cevizli peelingin yapılan araştırmalarda kızarıklık gibi istenmeyen sonuçlara yol açtığını işaret ediyor.


Diğer kulanıcılar ise bu tarz peelinglerin mikro taneciklerinin cildi çizdiğini ve cildinizi olması gerekenden daha yaşlı gösterdiğini belirtiyor.


@WizzKhaleesi adlı bir diğer kullanıcı ise St.Ives markasının 2016’da Apricot Scrub’ının cildi zedelemesi üzerine devam eden davasını hatırlattı.


Ceviz peelingi pek çok kişi için zararlı bir çözüm olsa da; cilt bakım rutininin her cilt tipini farklı etkilediğinin altını çizmek önemli. Yeni bir cilt bakım rutinine başlamadan önce bir uzmana danışmak ve bir sorunla karşılaşıldığında ürünü kullanmayı bırakıp hemen bir dermatoloğa danışmanız en iyisi olacaktır.  

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI