Ana SayfaYaşamKuruyemiş 4.0! Astronut

Kuruyemiş 4.0! Astronut

Kuru yemiş ve kuru meyvelerin beslenme alışkanlıklarımızdaki yerini yadsıyamayız. Atıştırmalık veya öğün olarak tükettiğimiz kuru yemiş ve kuru meyveler besin değerleri açısından oldukça zengin. Çiğ kuru yemişler ve doğal yollar ile kurutulmuş meyveler temiz ve lezzetli içerikleri ile aradığımız besin kaynakları. Peki, kuru yemiş ve kuru meyvede ürün bolluğu varken neden hem temiz içerikli hem de lezzetli ürünler bulamıyoruz sorusunun karşılığını Astronut veriyor. Lezzetli kuru yemiş ve kuru meyveler ile inovatif besin kaynağı olan ürünleri ile karşımıza çıkıyor.
 
Astronut yerli ürünleri olduğu kadar, özellikli ithal ürünleri ile de tüketicisinin isteklerine karşılık veriyor. Yola çıkarken planlamadan tedarik sürecine, dağıtımdan ithalat ve ihracata tüm operasyon süreçlerini baştan uca izlenebilir kılma hedefini koyan Astronut, yerli üreticileri ile meyvenin ağaç dalındaki halinden itibaren temasta oluyor.
 
Kuru meyve, kuru yemiş ve mutfak ürünleri ile tüketicileri ile buluşan Astronut, Türkiye’de paketli kuru yemişler içerisinde bulunmayan ürünleri ile tüketicinin kuru yemiş ve kuru meyve pazarında arayıp bulamadığı lezzetleri sunuyor. Astronut’ın en iddialı ürünlerinin başında Türkiye’de bir ilk olan Odun Ateşinde ve Kendi Zarında Kavrulmuş Kaju geliyor. Kavrulmuş kaju ile tüketicisini lezzeti ve yeniliği ile mutlu eden Astronut, bu özellikli kuru yemiş ve meyve serisine 3 yeni ürünü ile devam ediyor olacak.
 
Astronut’ın sevilen diğer kuru yemiş ve kuru meyve ürünlerinin arasında ağızda dağılan leblebisi, çiğ kajusu, çiğ cevizi, gün kurusu kayısısı, çekirdekli siyah üzümü, kurutulmuş çileği geliyor. Yarı kurutma yöntemi ile lezzetini kaybetmeden kuruttukları kuru meyvelerinden çileğin tadına mutlaka bakmalısınız!
 
Kuru yemiş ve meyve açısından zengin ürün çeşidine sahip Astronut, Mutfak serisi ile de tariflere lezzet katıyor. Badem unu, ceviz unu, fındık unu, Antep fıstık unu gibi ürünleri ile öne çıkan Astronut Mutfak, Chia, Kinoa, file badem, file Antep fıstığı, iç kabak çekirdeği, Hindistan cevizi rendesi gibi ürünleri de bu kategorisini zenginleştiriyor. Astronut Mutfak, mutfakta kullanım kolaylığı ile lezzetli yemeklere ilham olacak yeni serisini de çok yakında satışa sunuyor olacak.
 
Temiz ve lezzetli kuru yemiş ve meyveler ile tüketicisi ile buluşan Astronut, ürünlerinin içeriğinde rafine şekere asla yer vermeyeceğini de dile getiriyor. Tüketicisinin beklentileri ile örtüşen ve üzerinde çalıştığı özel kuru yemiş ve meyve serisinde de rafine şeker kullanmama prensibini uyguluyor olacak. Astronut, çok yakında bu seriyi de tüketicisi ile buluşturacak.
 
Astronut ürünlerini kendi web sitesi www.astronutturkey.com üzerinden satışa sunduğu gibi Fuudy, HepsiBurada, Trendyol, GittiGidiyor, Thelifeco, Taze Direkt, Macro Online gibi online pazar yerlerinde de bulunuyor. Online mecralar dışında Macro Center’larda bulabileceğiniz Astronut ürünlerine temiz gıda ürünlerine yer veren marketlerde ve şef restoranlarında da rastlayabilirsiniz.
 
Astronut ile ilgili daha fazla bilgi almak için www.astronutturkey.com web sitesini ziyaret edebilir veya Instagram hesabı @astronutturkey’i takip edebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI