Ana SayfaGüzellikKuru Saçlar için FIBRE CLINIX Nem Serisi

Kuru Saçlar için FIBRE CLINIX Nem Serisi

İster düz ister kıvırcık ister dalgalı saçlara sahip olun, herkes için saç bakımı büyük önem taşıyor. Özellikle de kuru saçlara sahipseniz… Kuru saçlar, ışıltılı ve sağlıklı bir görünüm için ekstra bakıma ve nemlendirmeye ihtiyaç duyuyor. Schwarzkopf Professional, Fibre Clinix’in kuru ve kırılgan saçlar için geliştirdiği “Nem” Serisi ile saçları besleyerek yeniden sağlıkla ışıldamalarını sağlıyor. Sofistike ürünleriyle Fibre Clinix, saç bakımını kişiselleştirerek size özel çözümler sunuyor. “Fibre Clinix Nem Serisi”, dalgalı ve kıvırcık saçları olanlar için harika bir Sevgililer Günü hediyesi alternatifi…  

Fibre Clinix‘in içinde yer alan ve Schwarzkopf Professional’ın bugüne kadar geliştirdiği en güçlü saç bakım teknolojisi olan Triple Bonding ile C21 Teknolojileri, saç telini hiç işlem görmemiş haline geri döndürüyor. Saçın iç ve dış yapısını yenileyerek saçı 60 güne kadar koruyor*, saçları 10 kata kadar güçlendiriyor** ve saçın gözenekli yapısını tamamen mühürlüyor.*** Cilt bakımından ilham alan benzersiz bir teknoloji ile geliştirilen ve kişiye özel saç bakımı devrimini yaratan Fibre Clinix’in Nem Serisi ile saçlarınız yeniden canlanıyor. Cilt bakımından ilham alınarak geliştirilen Squalane Kompleksi; kuru ve kırılgan saçları hedef alarak yeniden yapılandırıyor, saçların nem seviyesini dengeliyor ve esnekliği artırmaya yardımcı oluyor.

 
Evde Profesyonel Salon Bakımı…
Şimdi saç bakımınıza salonda başlayıp evde devam edebilirsiniz. Kuaförünüzün size özel oluşturduğu kişisel reçetenizi, seçkin Schwarzkopf Professional kuaför salonlarından alabilirsiniz. Ardından Fibre Clinix Nem Serisi ile profesyonel saç bakımınızı evde de sürdürebilirsiniz.
 
Fibre Clinix Nemlendirici Şampuan
Kuru saçları nazikçe temizliyor ve bakım rejimi için hazırlıyor. Fibre Clinix Nemlendirici Şampuan, nem seviyesini dengeliyor ve tarama kolaylığı sağlıyor. Hafif formülü sayesinde de saçı ağırlaştırmıyor.
 
Fibre Clinix Nemlendirici Saç Bakım Kremi
Tarama kolaylığı sağlayan ve esnekliği artıran Fibre Clinix Nemlendirici Saç Bakım Kremi, saçları nemlendiriyor ve kuru saç hissini önlüyor. Saçlar hareketli, parlak, yumuşak ve esnek hale geliyor.
 
Fibre Clinix Nemlendirici Sprey Krem
Saçları ağırlaştırmadan, kurumaya karşı korumak için anında nemlendirici etki sağlıyor. Tüm gün saçta kalarak, saç bakım etkisini devam ettirirken zaman kazandırıyor. Saçlara yumuşaklık ve tarama kolaylığı kazandırıyor. Fibre Clinix Nemlendirici Sprey Krem ayrıca, saçın esnekliğini artırıyor ve elektriklenmeyi de önlüyor.
 
Fibre Clinix Nemlendirici Kür
Saçın nem seviyesini dengeleyen Fibre Clinix Nemlendirici Kür, tarama kolaylığı sağlıyor ve esnekliği artırıyor. Fibre Clinix Booster’lar ile karıştırılarak ikincil saç ihtiyaçları da hedef alınabiliyor.
 
Fibre Clinix Nemlendirici Booster
Squalane Kompleksi ile formüle edilmiş, kuru ve kırılgan saçları nemlendirerek esnekliği ve parlaklığı artıran konsantre güçlendirici Fibre Clinix Nemlendirici Booster, Fibre Clinix kürlere karıştırılarak bakımı kişiselleştiriyor; saç gözenekliliğini tamamen sıkılaştırıyor, 3 kata kadar daha fazla tutuculuk sağlıyor.

* Fibre Clinix evde bakım rejimiyle birlikte kullanıldığında
** Fibre Clinix bakım rejimi uygulanan ve işlem uygulanmamış saçlar karşılaştırıldığında
*** İşlem uygulanmamış saç, ıslak tarama testi ile karşılaştırıldığında 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI