Ana SayfaGüzellikKérastase Serum Cicanuit ile Sarı Saçlara Özel Gece Bakımı

Kérastase Serum Cicanuit ile Sarı Saçlara Özel Gece Bakımı

Sarışın olmak cesaret ister! Uygulanan işlemler, doğru tonu yakalamak, saçlardaki hasarı önlemek ve doğru bakım… Sarışınlar için düşünecek çok şey var. Kérastase, tüm sarışınlara ve sarışın olmak isteyenlere Blond Absolu serisi ile cesaret veriyor.
 
Şimdi ise,  sarışınlara en iyi gündüz bakımını sunan seriye, bu eşsiz bakım deneyimini gece de sürdüren yeni bir üye eklendi: Serum Cicanuit gece bakım serumu
 
Kérastase, Serum Cicanuit ile sarı saçlara özel bir gece bakım ritüeli vadediyor. İçerisindeki Hyalüronik Asit ile bu kremsi yapıdaki saç bakım serumu, tıpkı zengin bir yüz kremi gibi saçı derinlemesine nemlendiriyor ve siz uykudayken saçlarınızı güçlendiriyor.

 
Hyalüronik Asit içeren ilk saç koruyucu serum olma özelliği taşıyan Serum Cicanuit, farklı saç tiplerindeki sarışınlar için özel bir bakım deneyimi sunuyor. Yoğun işlem görmüş, incelmiş saç tellerini nemlendiriyor ve besliyor. Ombre, röfle, balyaj gibi işlemler sonucu oluşan farklı sarı tonlarını dengeliyor. Güneş etkisiyle rengi açılan sarı saçları ise besleyici ve renk düzenleyici etkisiyle tam istenen görünüme ulaştırıyor. Tüm bunların yanı sıra, sıcaklık, klima, yastık sürtünmesi gibi dış etkenlere karşı saçı yıpranmadan koruyor ve saç tellerini onarıyor.
 
Hayal edebileceğiniz en kolay ve en etkili sarışın bakımı Serum Cicanuit’yi yatmadan önce saçlarınıza uygulayın; yeni günü yumuşak, parlak ve nemlenmiş saçlarla karşılayın.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI