Ana SayfaGüzellikKoltuk altı ve genital bölge beyazlatıcı

Koltuk altı ve genital bölge beyazlatıcı

Star White, ithalatçı firmanın duyurduğuna göre, zararlı kimyasal maddeler içeren diğer bazı renk açıcı kozmetik ürünlerin aksine, güvenli ve doğal içeriklerden oluşuyor. Sentetik bir renk açıcı kimyasal olan Hidrokinon ve türevi maddeleri içermiyor. Uzmanlar, Avrupa ülkelerinde yasaklılar listesinde bulunan bu maddeyi içeren ürünlerden kesinlikle uzak durulmasını öneriyor.

Vajinal, genital ve anal bölgelerde de etkili

Star White krem, koltuk altının yanı sıra vajinal, genital ve anal bölgelerde de etkili. Epilasyon, ağda, tıraş, vb uygulamalar ile güneş, yaşlanma, ilaç kullanımı, hamilelik gibi durumlardan dolayı özel bölgelerde oluşan kararmaları ortadan kaldıran Star White, böylelikle hem çekici bir görünüm yaratıyor hem de cinsel özgüveninizi tazeliyor.

Cildin rengini dengeleyen meyan kökü özü, peeling etkisine sahip salisilik asit, hassas bölgeler için uygun bir Alfa Hidroksi Asit türü olan laktik asit ve sitrik asit, Star White kremde bulunan renk açıcı doğal maddeler. İçeriğindeki Aloe ise cildi nemlendirerek hassasiyeti gideriyor.

Hollandalı Cobeco markası tarafından üretilen ve Yonja Medikal güvencesiyle Türk tüketicisine sunulan Star White kremin sabah ve akşam problemli bölgelerde temiz cilde uygulanması öneriliyor. Düzenli kullanım ile 15 gün gibi kısa bir sürede Star White’ın mucizevi sonuçlarını görmek mümkün.

Star White’ın fiyatı: 119 TL
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI