Ana SayfaModaKışın Vazgeçilmez Aksesuarı: Cool Şapkalar

Kışın Vazgeçilmez Aksesuarı: Cool Şapkalar

Les Merimes, hayata bakışları tamamen farklı olan Bodrumlu iki kız kardeşin, moda ve şapkaya olan tutkularını iş edinmeleri ile hayat buluyor.

2021/ 2022 Sonbahar/Kış koleksiyonu ile Les Merimes, her biri el yapımı olan şapka tasarımları ile zamansız bir stilin kapılarını aralıyor. Tasarımlara eşlik eden animal print desenleri ile doğaya iddialı bir saygı duruşu sergilemeyi de ihmal etmeyen marka, bununla birlikte mimari birikimlerinden de faydalanan Merve ve İrem Çopuroğlu kardeşler metal işçiliği ile birlikte ortaya daha özgün tasarımlar çıkarıyor. Üstelik bunu yaparken giderek artan tüket-at kültürüne inat, gardırobuna evladiyelik parçalar eklemek isteyen herkesi, kusursuz işçiliğe sahip şapkalarıyla kucaklıyor. Koleksiyonda özenle işlenmiş zincir ve tül detayların uyumu stilinize şık bir dokunuş yapmayı hedefliyor.

Aynı zamanda Les Merimes, yazın kullandıkları klasikleşmiş kalıplara Sonbahar/Kış koleksiyonunda da koyu renkler ile yer veriyor. Feminen detaylarla taçlandırılan kırmızı, siyah ve yeşil tonlar ile buluşan kasket ve boater şapkaların da yer aldığı özel koleksiyon kadınların beğenisine sunuluyor.

Şapkalara iyi bakıldığı durumda uzun yıllar kişiye eşlik edeceği inancıyla sezonluk değil ömürlük olacak şekilde tasarım anlayışına sahip olan Les Merimes üretim aşamasında sürdürülebilir modayı destekliyor. Kombinlerinizin tamamlayıcı bir parçası olan şapkalar gündüzden geceye her an yanınızda olacak.

Satış Noktaları: Brandroom, kendi mağazaları Gibi Bodrum’da ve www.lesmerimes.com’da bulabilirsiniz.

@lesmerimes

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI