Ana SayfaModaKış Günlerinin Vazgeçilmezi Abdullah Kiğılı Kaşmir Kaban

Kış Günlerinin Vazgeçilmezi Abdullah Kiğılı Kaşmir Kaban

Soğuk ve zorlu hava koşullarına şık bir duruş kazandıran Abdullah Kiğılı, kış koleksiyonundaki kabanlar ile profesyonel ve özel hayatında öne çıkmak, giyimiyle fark yaratmak isteyen modern erkeklerin favori tercihi oluyor. İplikten işçiliğe her aşamasında yüksek zevke sahip erkeklere hitap eden kabanlar, kışın sert soğuğundan korumanın yanı sıra özel yapısı sayesinde kullanıcısının hareket özgürlüğünü kısıtlamadan konforlu bir kullanım sunuyor.

Kaşmir ipliğinden gelen kusursuzluk

Erkek şıklığının en önemli parçalarından olan Abdullah Kiğılı kaban, İç Moğolistan başta olmak üzere pek az sayıda ülkede yüksek ve serin yaylalarda yaşayan nadide “Capra Hircus” keçilerinin yününden elde edilen kaşmirden üretilirken, kaşmir ipliğinin çok özel helezonik yapısı sayesinde vücut ısısını düzenleyerek üşümeyi ve terlemeyi engelliyor.

Tene direkt olarak giyilen tek yünden üretilen kaşmir kaban koruyucu özelliğinin yanı sıra konforuna da önem veren erkeklere hitap ediyor.

Kışı şıklıkla tamamlamak isteyen erkekler için kürk detaylı kaşmir kaban

Özel işçiliği sayesinde zamansız olarak tasarlanan ve bu sayede de uzun yıllar boyunca giyme fırsatı veren Abdullah Kiğılı kürk detaylı kaban; her yaş, stil ve hayat tarzına uygun çizgileriyle erkeklerin tercihi oluyor. İsteğe bağlı olarak çıkarılabilen kürk detayı ile ihtişamlı bir görüntü de sunan kaban, kışı şıklıkla tamamlıyor. Yüzde 100 kaşmir kumaşını, kruvaze kapama ve kapaklı fleto cep ile tamamlayan kaban, lacivert ve siyah olmak üzere iki renk seçeneği sunuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI