Ana SayfaModaKırmızı Halıdan İlham Alabileceğiniz 6 At Kuyruğu Modeli

Kırmızı Halıdan İlham Alabileceğiniz 6 At Kuyruğu Modeli

İnsanı güzel bir at kuyruğu model saçtan daha özgüvenli hissettirecek çok az görünüş vardır. İster TikTok ve Instagram’ın her yerindeki o “temiz görünümü” taklit etmek istiyor olun, ister bir sonraki gece görünümünüze biraz cazibe katacak bir saç modeli arayışında olun, at kuyruğu her zaman imdadınıza koşar.  Ayrıca saçınızı yüzünüzden uzakta ve toplu tuttuğu için görünümünüz tüm gün (yahut gece) aynı kalır ve endişelenmenize sebep bırakmaz. 
 
Hollywood at kuyruklarına bayıldığı için kırmızı halıda at kuyruğu modellerinden ilham alabileceğiniz birçok farklı görünüm var, birkaçını biz sizin için listeledik.
 
Yüksek, Daha Yüksek!
Eğer en tepedeki at kuyruklarını seviyorsanız Beyonce’nin 2015 Met Gala görünümünü ilham alabilirsiniz. Saçınızı düzgün toplamak için ince dişli bir taraktan yardım alın, yukarıda topladığınız saçınızı etkili bir saç spreyiyle sabitleyin. 

 
Parlak Kuyruklar
2021 Met Gala’daki Gigi’nin çok parlak ve dolgun duran at kuyruğunu elde edebilmek için saçınıza nemlendirici ve parlaklık veren kremler ve spreyler uygulayabilirsiniz. 


 

Eğlenceli Bir Aksesuar Ekleyin
At kuyruğunu saçınızda sürekli uyguluyorsanız ve sade at kuyruğundan sıkıldıysanız belki lüks kadife bir toka veya klips gibi eğlenceli bir aksesuar eklemeyi deneyebilirsiniz.  2019 Met Gala’da Hailey Bieber’ın saç modeli sizin için ilham olabilir. 

 

Retro Bir Görünüm Deneyin
Genelde çoğu kişi at kuyruğunun modern havasını sevse de Zendaya’nın Retro görünümlü bu at kuyruğu da hayranları tarafından çok beğenilmişti. 


 
Örgüye Çevir
Alicia Keys gibi mega uzun bir örgüyle klasik at kuyruğunuzu dönüştürüp farklı bir tarz elde edebilirsiniz.  Bir şekillendirici köpük veya jel, özgünüze parlaklık verir ve gün boyu kabarıp uçuşmasını önler. 


 
Yarım At Kuyruğu
Normal at kuyruğu görünümünden çok hoşlanmıyorsanız yarım halini deneyebilirsiniz. Yukarıdan toparlayacağınız saçlarınızın kalanını altından salık bırakacağınız bir modelle çok farklı bir hava yakalayabilirsiniz. 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI