Ana SayfaMagazinKim Kardashian'ın Met Gala İçin Verdiği 7 Kilo Tartışmalara Yol Açtı

Kim Kardashian’ın Met Gala İçin Verdiği 7 Kilo Tartışmalara Yol Açtı

Kim Kardashian, Met Gala’da giyeceği Marilyn Monroe’nun elbisesine sığmak için toplam 7 kilo vermesi gerektiğini açıkladı. Hızlı kilo kaybı sosyal medyada olumlu tepkilerle karşılanmadı.
 
Kardashian, başlangıçta elbiseye sığamadığını öğrendiğinde kalbinin kırıldığını ve bu yılki etkinliğe giymek için gereken kiloyu vermeye başından itibaren kararlı olduğunu anlattı. Sadece üç hafta içinde, realite yıldızı amacına ulaştı ve bu da vücut imajı, hızlı kilo kaybı ve diyet kültürü hakkında bir dizi farklı tartışmaya yol açtı.


 
Riverdale oyuncusu Lili Reinhart, Kardashian’ın kararıyla ilgili düşüncelerini Instagram üzerinden paylaştı. “Milyonlarca genç erkek ve kadının size baktığını ve dinlediğini çok iyi bildiğiniz halde, Met Gala uğruna kendinizi aç bıraktığınızı açıkça kabul etmek cehalettir, hatta iğrenç bir dırumdur.” şeklinde yazan Reinhart, doğrudan Kardashian’ın adını vermemiş olsa da, yorumlar oldukça spesifikti ve realite yıldızının elbiseye uyum süreci hakkında konuşmasının hemen ardından geldi.
 
Aslında çoğu insan için asıl sorun ünlü yıldızın sağlıksız bir biçimde kısa sürede kilo vermesi değil, bunu insanlara anlatış biçimiydi. Bunu bu kadar açık bir şekilde, neredeyse bir gurur kaynağı olarak tartışmak, eylemi genç kadınlar için bu kadar zararlı yapan asıl şeydir. Beden olumlamanın artık norm haline geldiği bir dünyada, yine de daha gidecek çok yolumuz var gibi görünüyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI