Ana SayfaSağlıkKilo Vermek İçin En Kötü 4 Spor

Kilo Vermek İçin En Kötü 4 Spor

Spor yapmanın her türlüsü güzel ve en kısa veya hafif spor bile hiç yapmamaktan iyidir. Yağ yakımı gibi mükemmel bir etkisi olsa da, daha sağlıklı bir hayat, beyninizi, uykunuzu, moralinizi yani tüm sağlığınızı daha iyi yapıyor. 
Asıl amacınız yağ yakmak ve kilo vermek ise bazı sporlar size tam olark istediğiniz sonucu vermeyebilir. Hiç yapmamanız değil ama yapacaksanız da diğer egzersizlerle desteklemeniz gereken 4 egzersiz var.

1. Crossfit: Crossfit zorlayıcı, eğlenceli ve son zamanların trendlerinden biri. Spora yeni başlıyorsanız bu egzersizlerde zorlanmanız ise büyük bir ihtimal ve kendinizi sakatlayabilirsiniz. Öncesinde kendinizi güçlendirmeniz size yardımcı olacaktır.

2. Yoga: Yogayı kesinlikle kötülemiyoruz, zihinsel ve fiziksel bir çok yarar bulunuyor. Vücudunuzu sıkılaştırabilir ve kas oranınızı arttırabilir. Ama kilo vermek için metabolizmanızı hızlandırıp yağ yakmanız gerekiyor ve bunu sadece yoga ile yapamazsınız.

3. Spinning: Spinning dersleri de oldukça zorlayıcı olabilir. İlk başlayanlar için en iyi seçenek değil ve sonrasında çok yiyerek kilo vermenizi engelleyebilir. 

4. Sadece Cardio: Sadece cardio yaparak kilo vermeniz de işinizi zorlaştıracaktır. Cardio ile yağ yakarsınız fakat harcanan bu kadar enerji sonunda ise acıkacaksınız ve normalde yediğinizden daha fazlasını yiyerek tüm egzersizi çöpe atmanız mümkün. Cardio egzersizlerini ağırlık çalışmalırıyla tamamlarsanız vücüdunuzdaki kas kütlesini de arttırır ve metabolizma hızınızı arttırabilirsiniz.

Yine de, yapmak istediğiniz sporu yapın ama en önemli olan şey yedikleriniz. Eğer düzgün yemezseniz malesef kilo vermeniz mümkün değil.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI