Ana SayfaGüzellikKiehl`s Midnight Recovery Concentrate

Kiehl`s Midnight Recovery Concentrate

Botanik ve temel yağların birleşiminden oluşan Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate cildin gece onarılma sürecini destekliyor ve sabahleyin daha taze, aydınlık ve dinlenmiş bir ciltle uyanmanızı sağlıyor.

Kiehl’s kimyagerleri sabah olduğunda daha taze ve daha canlı görünmek için tüm gece boyunca lipidleri yenilemek üzere çalışan aktif botanik ve temel yağların karışımından etkin bir güç yarattı.

Botanik ve temel yağlar üzerindeki iki yıllık araştırmalar sonucunda Kiehl’s, Skualan, Akşam Sefasıve Lavanta içeren temel yağların susuz konsantrasyonunu geliştirdi. Bu karışım tam bir Omegaharmanı. İçinde Omega3, 6 ve 9 bulunuyor.

Bu formül cildin aktif içerikleri en iyi şekilde özümsemeye doğal olarak programlandığı zamanda, genellikle gece yarısı ile sabah 4 arasında, onarılmasını ve yenilenmesini hızlandırıyor. Biz uyurken, cildimiz, çevresel stres etkeninin iyileşme sürecinden uzaklaşmasıyla gençleştirilmeye ve onarılmaya en iyi şekilde cevap veriyor. Gece, cilt gün boyunca maruz kaldığı zararı onarıyor ve etkinlik maksimum seviyeye ulaşıyor –kan akışı hızlanıyor, cildin aktifleri özümseme kapasitesi ve hücre yenilenmesi zirveye ulaşıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI