Ana SayfaGüzellikKendi kanınız ile yenilenmek için Regenkit PRP

Kendi kanınız ile yenilenmek için Regenkit PRP

İsviçreli biyoteknoloji firması Regenlab tarafından üretilen Regenkit PRP, hasarlı dokuların onarımını ve doğal hallerine geri dönmelerini sağlayan kanımızdaki trombositlerin sayısını 2-4 katına çıkarıyor. Böylece yaşlanma etkilerinin geriye çevrilmesine yardımcı oluyor. 

Çok az miktarda kanınız bioteknoloji harikası Regenkit tüpünün içine konularak santrfüj cihazında 8 dakika içinde trombositlerin yoğunlaştığı bir seruma dönüştürülüyor. Dönüştürülen serum mezoterapi ya da maske yoluyla yüz, boyun, dekolte bölgesi, eller, bacak içleri ve kollara uygulanabiliyor.  

Kendi kanınızın sadece belli bileşenlerini yoğunlaştırarak ayıran Regenkit tüpleri yardımıyla üretilen PRP (Platelets Rich Plasma) trombositlerden yana zengin bir serum niteliğinde. Hasarlı veya yaşlanma nedeniyle niteliğini kaybetmiş dokuları hedefleyen trombositleronları iyileştirmeye yardımcı büyüme faktörlerini içerirler ve uygulanmaya başladıkları andan itibaren bu faktörleri salgılayarak dokuların kendi kendini yenilemesi sürecini hızla başlatıyorlar.

Regenkit PRP’nin kullanım alanları arasında yaşlanma etkilerini geriye çevirmenin yanı sıra; iyileşmesi uzun süren yaraların tedavisi, kemik ve eklem hasarlarının onarılması, saç dökülmesinin önlenmesi ve yeni saç oluşumunun desteklenmesi, yerleştirilme zorluğu bulunan diş implantları için doku iyileşmesinin sağlanması gibi endikasyonlar yer alıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI