Ana SayfaModaKate Middleton, COP26 Konferansında Saks Mavisi Bir Elbise Giydi

Kate Middleton, COP26 Konferansında Saks Mavisi Bir Elbise Giydi

Cambridge Düşesi, Glasgow’daki COP26 İklim Değişikliği Konferansı’nın İkinci Günü için ciddi ve şık bir Eponine mavi bir elbise giydi. Ayak bileği uzunluğundaki elbise, kare omuzlu, önü anvelop kesimli ve iki siyah düğmeli bir kemerden oluşuyordu. WhatKateWore tarafından retweet edilen bir Twitter kullanıcısı, elbisenin 87 hafta önce bir Instagram gönderisinde yer aldığına dikkat çekti. “Sürdürülebilirlik açısından mantıklı. Muhtemelen bu parçayı bir süredir elinde tutuyor.”

Düşes, elbisesini lacivert, sivri burunlu süet topuklu ayakkabılarla eşleştirdi ve saçını damla küpelerini gösteren düzgün, alçak bir topuz yaptı. Anma sembolü olarak küçük bir metalik gelincik yaka iğnesi taktı.

Prens William, eşinin ayakkabılarına uyması için lacivert bir takım elbise giydi ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın yaptığı gibi bir gelincik yaka iğnesi taktı.

Kraliyet çifti, etkinliğin bir parçası olarak Earthshot Ödülü finalistleriyle de tanıştılar. “Sonunda @EarthshotPrize Finalistleriyle @COP26UK’de şahsen tanışmak harika” diye Instagram’da paylaştılar. “Bu hafta COP’ta gezegenimizi onarmak için onların inanılmaz inovasyonlarını sergileyeceğiz. #EarthshotPrize finalistleri aynı zamanda Ödülün Küresel İttifak üyeleriyle, dünyanın en büyük şirketlerinden bazılarıyla, hayırseverlerle ve kar amacı gütmeyen kişilerle tanışacaklar – bu da onlara benzersiz destek sağlayacak ve çözümlerini ölçeklendirmeye yardımcı olacak. #COP26”


 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI