Ana SayfaSağlıkKarın Bölgesindeki Yağlardan Kurtulmanızı Sağlayacak 3 Öneri

Karın Bölgesindeki Yağlardan Kurtulmanızı Sağlayacak 3 Öneri

Kalori yakmaya yönelik kardiyo hareketlerini yaparken zaruri olan kilo kaybetmektir. Eğer bu süreci hızlandırmak istiyorsanız spor salonu rutininizde bazı değişikliklere gitmeniz şart.

İşte egzersizlerinizde yapmanız gereken 3 değişiklik…

1. Ağırlaştırın

Daha fazla yağ yakmak istiyorsanız, daha fazla ağırlık kaldırmalısınız. Endişelenmeyin; eğer gün içinde saatlerce antreman yapmaz ve ağırlığı bir anda çok artırmazsanız sorun yaşamazsanız. Mevcut halterlerinizi 5’er kilo ağırlaştırarak karın bölgenizdeki yağlara ‘güle güle’ diyebilirsiniz.

2. Karıştırın

Eğer sürekli ve sadece halterlerle çalışıyorsanız, kullandığınız ekipmanlara girya veya halatı da dahil edin. Kardiyo hareketlerinizi karıştırmak, muazzam bir yağ yakımı sağlayacak ve kaslarını güçlendirecektir.

3. Yoğunlaştırın

Vücudunuzun sadece tek bir bölgesi ile mi çalışıyorsunuz? Bunun yerine salona gittiğinizde çoklu hareketlere yönelin ve vücudunuzun her bölgesinin çalıştığından emin olun; ağırlık kaldırırken squat yapın, kürek çekme hareketini plank pozisyonundayken yapın. Hareketler ağırlaştığında daha az tekrar yapacak olsanız da daha çok işe yaradığını göreceksiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI