Ana SayfaGüzellikJowae Nemlendirici Bakım Serisi Kış Soğuklarıyla Savaşıyor!

Jowae Nemlendirici Bakım Serisi Kış Soğuklarıyla Savaşıyor!

Jowaé Hafif Dokulu Nemlendirici Krem – Tüm Cilt Tipleri İçin

Sakura Çiçeği Özlü

Jowaé Hafif Dokulu Nemlendirici Krem, sakura çiçeği suyu ile cildinizin ihtiyacı olan canlandırıcı ve nemlendirici etkiyi sunuyor. Soğuk havanın cildinizde yol açacağı kuruluklara karşı cildinize E vitamini ve ışıltı kaynağı olan antioksidan etkili lumifenol ile cildi korumaya alıyor ve güçlendiriyor. %88 doğal içeriği ile tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olan krem hafif jel yapısı ile ciltte hızlıca emiliyor ve yasemin çiçeği notası ile taze bir his sağlıyor. Günlük bakım rutininizin vazgeçilmezi olacak olan Jowaé Hafif Dokulu Nemlendirici Krem sabah ve akşam dairesel hareketler ile yüzünüze uygulanıyor. 

Fiyat: 179 TL  

 

  

Jowaé Yoğun Dokulu Nemlendirici Krem – Tüm Cilt Tipleri İçin

Sakura Çiçeği Özlü

Cildinizde soğuk, rüzgar gibi etkenlerin yol açtığı kuruluklara ve hasarlara karşı yoğun nemlendirici ve rahatlatıcı etki sağlayan Jowaé Yoğun Dokulu Nemlendirici Krem içeriğindeki antioksidan etkili lumifenol ve sakura çiçeği suyu ile hücrelere besleyici ve canlandırıcı etki sunuyor. Özellikle kuru cilt tipleri ve hassas ciltlerin kullanımına uygun olan krem cilt tarafından hızlıca emiliyor ve 8 saate kadar nemlendirme aksiyonu sağlıyor.  Asya esintili formülü ile kış aylarında cilt dokusunu taze ve ışıltılı bir görünüme kazandırarak bakımınızın vazgeçilmezi olacak olan Jowaé Yoğun Dokulu Nemlendirici Krem sabah ve akşam dairesel hareketler ile yüzünüze uygulanıyor. 

Fiyat: 179 TL

 

 

Jowaé Nemlendirici ve Dolgunlaştırıcı Maske

Kuruyan cildinize ışıltılı bir bakım sunan Jowaé Nemlendirici ve Dolgunlaştırıcı Maske jel dokusu sayesinde cildinize anında nem etkisi sunarak, dolgun, yumuşak ve ışıltılı bir görünüm sağlıyor. İçeriğindeki sakura çiçeği suyu, tatlı badem ve keten tohumu özleri cildinizi nemlendirirken çiçeksi kokular bırakıyor. İnce ve hafif yapılı maske hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun.

Fiyat: 169 TL

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI