Ana SayfaMagazinJohnny Depp ve Amber Heard Yine Mahkemede Karşı Karşıya

Johnny Depp ve Amber Heard Yine Mahkemede Karşı Karşıya

Johnny Depp, daha önce Amber Heard’ın kendisine iftirada bulunduğunu belirterek eski eşine manevi tazminat davası açmıştı ve kaybetmişti. Johnny Depp bu davayı İngiltere’deki bir gazeteye makale yazan Amber Heard’ın kendisi hakkında “karısını döven” kişi olarak bahsetmesi üzerine dergiye açmış olsa da, dönemi içinde bu davayı herkes Heard ve Depp arasındaki bir çatışma ve dava olarak ele almıştı. Fakat o dönemde sonuçlanan dava bazı şeyleri sonlandırmışa benzemiyor çünkü çift yine mahkeme karşısında aynı konuda savaş vermekte. Bu ikilinin arasından geçenleri tekrar hatırlamak için yazının devamını okuyabilirsiniz. 
 
The Rum Diary isimli filmin setinde tanışan ve 20212’nin başlarında birlikteliğe başlayan çift, ilişkilerini 2015’te evlilikle taçlandırdıktan sadece 15 ay sonra boşanma kararı almıştı. Los Angeles’ta bir mahkemeye başvurarak vücudundaki morluklar yüzünden Johnny Depp için uzaklaştırma kararı almak isteyen Amber Heard, kocasını kendisine şiddet uygulamakla suçlamıştı.

Johnny Depp kendisine yöneltilen fiziksel ve duygusal şiddet iddialarını reddetmişken ve uzaklaştırma kararı için yapılacak olan duruşmaya çok az kalmışken çift birlikte bir açıklama yayınlayarak “tutku dolu bir ilişkileri olduğunu ve iki tarafın birbirine çok aşık olduğu bir birliktelik sürdürdüklerini, tarafların mali amaç uğruna hiçbir iftirada bulunmadığını” belirttiler. Bu açıklamanın üzerine anlaşmalı boşandılar ve Johnny Depp eski eşine 7 milyon dolar ödemeyi kabul etti. 
 
Uzun bir süre ikili hakkında kötü bir duyum alınmadı, birbirleri hakkında konuşmadılar ve herhangi bir polemik girişiminde bulunmadılar. 
 
Ama 2018’de Amber Heard bir gazeteye yazdığı makalede ev içi şiddet gördüğünü söyledi. Bu şiddeti kimin uyguladığıyla alakalı bir isim vermemiş olsa da Johnny Depp açıklamaların açıkça kendisine yöneltildiğini ifade ederek şikayetçi oldu. Bu açıklamaların Amber Heard’ın kariyerinde yükselmek için atılmış iftiralar olduğunu avukatı aracılığıyla belirtti. 


Dava salonunda Depp ve Heard.

Johnny Depp İngiltere’de açtığı manevi tazminat davasını kaybetmesinin ardından, şimdi Amerika’da tekrar hakkını aramak için mahkemeye başvurdu. Virginia’da gerçekleşecek davanın yaklaşık altı hafta sürmesi bekleniyor ve Elon Musk ve James Franco da dahil olmak üzere tanık olarak çağrılması beklenen birkaç yüksek profilli ünlü var. Dava daha çok başlarda olmasına rağmen karşılıklı olarak çiftler birbirlerine birçok suçlama ve ithamda bulundular. Sonucun ne olacağı bilinmese de iki tarafın da manevi olarak bu süreçten zararsız çıkamayacağı aşikar. 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI