Ana SayfaMagazinJennifer Lopez`e devlet töreni

Jennifer Lopez`e devlet töreni

KKTC‘de Ozanköy’de 220 milyon dolara mal olan Cratos Premium Hotel‘in gala gecesinde 3 milyon dolar karşılığında sahneye çıkacak olan Amerikalı yıldız Jennifer Lopez, konserden iki gün önce Ercan Havalimanı’nda devlet töreni ile karşılanacak.

Kendisi için 12 bin dolara kiralanan özel uçakla gelecek olan Lopez’i karşılayanlar arasında KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Kemal Dürüst ile KKTC Maliye Bakanı Ersin Tatar da yer alacak. 41’inci yaşını da otelde kutlayacak olan sanatçı için otel yetkilileri hazırlıklara şimdiden başladı.

Sadece özel davetlilere konser verecek olan Lopez, sahne alacağı otelde bulunan 700 metrekarelik kral dairesinde eşi Mark Anthony, ikiz çocukları ile birlikte kalacak. Lopez’in yaptığı anlaşmaya göre; kral dairesinde yer alan katta sadece yakın dostları ve 12 kişilik koruması kalacak. 3 aşçısını da getirecek olan sanatçıya özel yemekler pişirilecek. Lopez’in odasına özel olarak yasemin istediği de öğrenildi. Bu arada dünyaca ünlü modacı Roberto Cavalli, Fashion TV’nin davetlisi olarak, 24 Temmuz’daki Gala Gecesi’nde Jennifer Lopez’e özel, sürpriz bir defile düzenleyecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI