Ana SayfaGüzellikJacquemus Güzellik Sektörüne Giriyor!

Jacquemus Güzellik Sektörüne Giriyor!

Tasarımcının kendisi henüz potansiyel lansman hakkında yorum yapmamasına rağmen, WWD yaklaşmakta olan girişimin Jean Paul Gaultier, Dries Van Noten, Paco Rabanne’nin güzellik tarafına ve Comme Des Garçons’un parfüm lisansına sahip olan İspanyol güzellik devi Puig ile ortaklaşa olacağını bildirdi. 

İlk çıkacak ürün hakkında henüz bir bilgi yok, ancak Fransız Rivierası’ndan ilham alan bir koku bekliyoruz. Belki de şişe ikonik mini Le Chiquito çantasına dönüştürülecek?

Görmeyi beklediğimiz diğer ürünlere gelince, Jacquemus’un tazelik saçan yüzü, kaliteye odaklanan doğal ürünlerle “less is more” görünümünü zorlamaya devam edeceğini düşündürüyor.

Tasarımcı, Doja Cat, Naomi Osaka, Ariana Grande ve Halsey’in son lansmanlarının yanı sıra Kylie Jenner, Kim Kardashian ve Selena Gomez gibi büyük oyuncular da dahil olmak üzere güzellik ve cilt bakımına girişen bir ünlüler dalgasına katılıyor. Ellen Degeneres bile kendi markasını piyasaya sürüyor, bu yüzden güzelliği ele almanın bir zamanı varsa, şimdidir.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI