Ana SayfaDekorasyonİtalyan Slamp Markası 20 Yıldır Aydınlatma‘nın Öncüsü

İtalyan Slamp Markası 20 Yıldır Aydınlatma‘nın Öncüsü

1994 yılında Roberto Ziliani tarafından kurulan SLAMP  markasının amacı, İtalyan tasarım dünyasında farklılık yaratacak, bakıldığında her noktasında sanatçının gözünden endüstriyel mükemmelliyetini ifade edecek ve  klasik aydınlatma anlayışını değiştirebilecek yenilikler  yaratmaktı.

Zaha Hadid, Nigel Coates, Zinin de Zanine, Adriano Rachele gibi dünyaca ünlü tasarımcıların imzalarını taşıyan SLAMP ın , uyarlanabilir,  gizemli, şehvetli, yenilikçi, istek uyandıran, orijinal, deneysel, güvenilir   ve eğlenceli  tasarımları , markayı en iyi  tanımlayan unsurlardır.

SLAMP, yaratıcı ve teknolojik ortamında en parlak fikirleri nihai ürünlere dönüştürerek tüketicisine sunmanın gururunu yaşarken, renk efektlerinin geliştirilmesine bağlı deneysel yatırımlar bugün SLAMP markasını aydınlatmaya renk efekti uygulayan dünya lideri konumuna taşımıştır. VELI ve CLIZIA serisindeki soft nüanslar, FLORA daki muhteşem geçişler, CROCCO daki görsel etkileşiler bunlardan sadece birkaçını oluşturuyor. 

SLAMP ın adeta bir moda atölyesini andıran üretim alanından her gün dünya çapında 104 ülkeye ihracat yapılıyor. Büyük titizlikle yürütülen, her daim gelişimine açık kalite kontroller alanında Zaha Haddid imzası taşıyan AVIA ve ARIA alışılagelmiş aydınlatma modellerinin dışına çıkan, bakıldığı anda dikkatleri üzerine çeken koleksiyonun en gözde parçalarını oluşturuyor.

HIGHLIGHT, birçok ünlü marka ile birlikte  SLAMP koleksiyon ürünlerini de sizler için Büyükçekmece ve  Etiler Nispetiye ON showroomların da sergilemektedir. 

Unutmayın Biri Mutlaka Sizin İçin…

www.highlight.com
                  
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI