Ana SayfaTeknolojiiPhone 8 İle İlgili Heyecan Verici İddia

iPhone 8 İle İlgili Heyecan Verici İddia

iPhone 8’de parmak izi okuyucu olup olmayacağı konusu tam anlamıyla yılan hikayesine dönmüş durumda. Ortaya çıkan bir bilgide parmak izi okuyucunun tamamen kaldırılacağı söylenirken diğerinde arkada konumlanacağı ifade ediliyor. Hatta parmak izi okuyucunun ekrana entegre edilmiş olması da ihtimaller dahilinde bulunuyor. Yeni sızan bir bilgi ise parmak izi okuyucunun hiç beklenmedik bir yerde karşımıza çıkabileceğini gösteriyor.
 
Daha önceki iPhone 8 çizimlerinde güç tuşunun eskisine göre biraz daha büyük bir yapıda olduğu dikkat çekmişti. Şimdi bu güç tuşuyla ilgili olarak farklı bir iddia ortaya atıldı. Söylenenlere göre Apple, parmak izi okuyucuyu ekrana entegre etme fikrini hayata geçirebilmiş değil. Fakat parmak izi okuyucunun arka olma fikrine de sıcak bakmıyor gibi görünüyor. Sonuç olarak parmak izi okuyucunun güç tuşu üzerine yerleştirilebileceği söyleniyor. Daha önce Sony’nin güç tuşuna parmak izi okuyucu yerleştirdiğini görmüştük. Apple’ın aynı yolu izleyip izlemeyeceği merak ediliyor.
 
Parmak izi okuyucu dışında cihazın şarj girişi ile ilgili de bir detay ortaya çıkmış durumda. Belirtilenlere göre iPhone 8’de lightning bağlantısı yer almaya devam ediyor. USB-C’ye geçiş yapılmayacağı için kullanıcıların lightning girişli aksesuarlarının rahatlıkla kullanılmaya devam edilebileceği ifade ediliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI