Ana SayfaModaIntimissimi In Action: Dinamik, Cool ve Günlük!

Intimissimi In Action: Dinamik, Cool ve Günlük!

In Action, sürekli hareket halinde olan kadınlar için pozitif enerji vermeyi hedefleyen ve her ana ayak uydurmayı başaran bir Intimissimi koleksiyonu olarak öne çıkıyor.

Koleksiyon iki farklı tarzı kapsıyor: biri daha sportifken bir diğeri daha soft çizgilere sahip. Rahatlığın esas alındığı koleksiyonun en önemli özelliklerinden bir tanesi de ekolojik ve çevre dostu materyellerden üretilmiş olması. #Intimissimicares kampanyasına uygun olarak tasarlanan In Action parçaları hem estetik hem de çevre dostu.
Sporty-à-porter tarzı artık moda ve Intimissimi de bunu biliyor. Çift taraflı materyeller tüm vücut tiplerine uygun. İçerisinde Supima® marka yumuşak pamuk kullanılırken cilde yumuşak bir hissiyat veriyor ve parçaların dış kısmında da mikro elyaf kullanılıyor (yeniden dönüştürülmüş Q-nova® materyelinden).

3 farklı sütyen 3 farklı tarz: biri destekli, biri orta kısımı fermuarlı ve biri de üçgen şekilli. Intimissimi, koleksiyonu tamamlamak için de toksik ilaçlar olmadan yetiştirilen organik pamuktan tasarlanan toparlayıcı taytlarını sunuyor. Soft ve dinamik bu koleksiyon kadınların günlük yaşamları için mükemmel seçenekler ve tarzlar sunuyor.

Yosundan dönüştürülmüş biyolojik elyafların da kullanıldığı koleksiyon vücut şekline saygı duyuyor ve mükemmel toparlayıcılık sunuyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI