Ana SayfaModaIntimissimi 2022’de Aşkı Kutlamayı Seçiyor

Intimissimi 2022’de Aşkı Kutlamayı Seçiyor

Tüm bu özellikler, Intimissimi’nin 2022 yılı için hazırladığı sadece sevgililer günü kapsül koleksiyonunda karşımıza çıkıyor. Siyahın başrolünde olduğu kapsül koleksiyon ‘Noir’ teması altında vücut buluyor.

Kampanyanın kilit figürleri ise zamanlarını retro bir Beverly Hills malikenesinde geçiren iki kadın. Kendileri benzersiz ve kişisel varoluş biçimlerini özgürce ifade etmekten korkmayan kendilerine has, çekici ve özgüvenli kadınlar.

Ama gerçek yıldızlar, Sevgililer Günü’ne adanan ürünlerdir.

Heart Beat serisi, mükemmel bir şekilde şeffaflık ve opaklığı harmanlıyor. Kadın vücudunun baştan çıkarıcı çizgilerini takip eden romantik dantel çiçek buketleri yer alıyor.

Rafine dokunuşlarla göz kamaştırmayı sevenler için Jolie Poesie serisinde pek çok beklenmedik detay göze çarpıyor. Poesie serisi sofistike şekillere ve dokulara sahip bir dantel seti olarak karşımıza çıkıyor.

Fly me to the Moon serisi, hafif kumaşlar üzerine narin tüy işlemeleri ile hayallere ilham veriyor. Intimissimi, bu seride yeni tarzlar ve trendler aramayı asla bırakmayanlar için hayalleri süsleyen tüller sunuyor.

Son olarak da, Intimissimi Feeling Sexy serisi ile çiçekli danteller, çapraz askılar ve saf şehvetin bir harmanını sunuyor.

Intimissimi’nin sadece sevgililer gününe özel koleksiyonundaki her bir seriyi özenle tasarladı.

Her zaman olduğu gibi İtalyan iç giyim markası tüm kadınlara adanmış, çok çeşitli tarzları zenginleştirebilen birçok farklı stil sunuluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI