Ana SayfaGüzellikInglot ile renkli sonbahar

Inglot ile renkli sonbahar

Kadınların koruyucusu Tanrıça Hera’nın kutsal hayvanı olan tavuskuşu, Inglot 2010 Sonbahar-Kış Sezonu makyaj konseptine ilham veriyor. Tüylerindeki elektrik mavisi ve neon yeşil tonları, bu sezonun en dikkat çekici makyaj renkleri… 

Karanlık ve buğulu bir hava yaratan bu makyaj konsepti, duru bir tende belirgin göz ve dudak makyajının kontrastıyla farklılaşıyor… 

Tavuskuşu tüylerindeki renk geçişini andıran göz makyajı, uzun ve belirgin kirpiklerle tamamlanıyor. Dolgun kirpiklerinize doğal bir görünüm katmak istiyorsanız, kirpik kıvırıcısı ardından Volume & WaterProof Mascara ile kirpiklerinizi daha da belirginleştirebilir, Inglot kirpik koleksiyonu ile bakışlarınızı zenginleştirebilirsiniz. 

Gözlerle birlikte dudakların da ön planda olduğu bu konseptte, Inglot Mat Ruj koleksiyonunda yer alan koyu kahve tonları dudaklarınıza karanlık bir gizem kazandırıyor. 

Tırnakları da farklılaştıran elektrik mavisi ve neon yeşil tonları makyajınızı tamamlayacak. Üstelik tırnaklara oksijen geçişini sağlayan yeni O2M Nefes Alan Oje Koleksiyonu ile tırnaklarınız canlılığını sonbaharda da koruyacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI