Ana SayfaGüzellikİngiltere’nin Niş Parfüm Markası Penhaligon’s Kokularını Keşfedin

İngiltere’nin Niş Parfüm Markası Penhaligon’s Kokularını Keşfedin

Sofistike, yaratıcı, niş ve özgün kokularıyla farkını ortaya koyan Penhaligon’s, kokularını sonsuz bir ilham kaynağı olarak nitelendiriyor. Portraits, Trade Routes, British Tales adlarını verdiği üç farklı parfüm koleksiyonuna sahip olan Penhaligon’s özgün kokularıyla alışılagelmiş parfüm kalıplarını yıkarak, koku dünyasının gizemli ruhunu keşfe davet ediyor.

Penhaligon’s’ın Çok Sevilen Kokuları;

Portraits Serisi;

•    The Coveted  Duchess Rose 
                          

Much Ado about the Duke’un eşi olan Duchess Rose, çok narin gül notasıyla çiçeksi ferah bir koku barındırıyor. Koleksiyonu eşsiz kılan özel şişe kapakları bakır ve altın karışımı olan ‘xanac’ metalinden oluşup her biri ilham aldığı kişiyi simgelemektedir. The Coveted Duchess Rose’un kapak tasarımı tilkiden esinlenmektedir.

Koku Ailesi: Çiçeksi ferah
Üst Nota : Mandalina
Orta Nota : Gül
Alt Nota : Odunsu misk

•    The Tragedy Of Lord George 
                           
Lord George bu koleksiyonun ilk ve en önemli üyesi olarak konumlandırılıyor. Koleksiyonu eşsiz kılan özel şişe kapakları bakır ve altın karışımı olan ‘xanac’ metalinden oluşup her biri ilham aldığı kişiyi simgeliyor. Geyik şeklindeki Lord George’un kapak tasarımı cesur, karizmatik ve ormandan esinlenmiş yeşil bir aromatik odunsu kokuyu ifade ediyor.

Koku Ailesi: Aromatik Odunsu
Üst Nota: Rom-Konyak
Orta Nota: Berberin sabunu
Alt Nota: Tonka Fasulyesi

Trade Routes Serisi;

•    Halfeti 100ml 
                              

Trade Routes koleksiyonu mistik ve uzak topraklara yolculukları içinde barındırıyor. Penhaligon’s Halfeti kokusu, Türkiye’nin Urfa  şehrinde yer alan, dünyada sadece Halfeti ilçesinde yetişen efsanevi siyah güllerden ilham alıyor. Halfeti, kokusuyla gizemli bir yolculuğa çıkarıyor. Markanın prensibi olan kalite, şıklık ve ilhama ilişkin oluşu özel mühürlenmiş şişe tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Koku ailesi: Çiçeksi odunsu
Üst Nota: Greyfurt, Bergamot, Yeşil Bitkiler
Orta Nota: Kakule, Kimyon, Muskat, Safran, Tarçın, siyah gül, Menekşe, Yasemin, Selvi, Müge, Lavanta
Alt Nota: Meşin, Ud, Amber, Reçineler, Sedir Odunu, Silhat özü, Hint baklası, Vanilya, Sandal Odunu, Misk

•    Empressa EDP 100mL

Trade Routes koleksiyonu mistik ve uzak topraklara yapılan yolculuklardan, çay, baharat, ipek, inci, rom, çeşitli uzak doğu ve egzotik içeriklerden, Empressa kokusu ise ilhamını en değerli ipek ve güzel nakışlı kumaşlardan ilham alıyor. Empressa EDP versiyonu EDT’den daha gizemli, kadınsı ve zengin koku ilhamını kraliçenin tacındaki mücevherlerden alıyor. Markanın prensibi olan kalite, şıklık ve ilhama ilişkin oluşu özel mühürlenmiş şişe tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Koku Ailesi: Şipre çiçeksi
Üst Nota: Kan Portakalı, Bergamot, Mandalina
Orta Nota: Frenk üzümü, Yasemin, neroli, şeftali, gül
Alt Nota: Amber, maltol, misk, sandal ağacı, vanilya

•    Quercus 

Quercus neşeli, şık ve transparanlığın buluşmasıyla oluşuyor. Penhaligon’s Quercus Cologne, 1996 yılında parfümör Christian Provenzano tarafından tasarlanmıştır. Erkekler için modern ve canlı bir kokuyu simgeliyor. İçeriğinde bulunan limon, mandalina ve bergamota eşlik eden meşe yosunu, sandal, kasnı, misk ve amber notaları tatlı ve dikkat çekici bir kokunun ortaya çıkmasını sağlıyor.

Koku ailesi: Turunçgiller Ferah
Üst nota: Limon, Misket Limonu, Mandalina, Bergamot
Orta nota: Yasemin, İnci Çiçeği, Kakule
Alt nota: Meşe Yosunu, Sandal Ağacı, Kasnı, Misk, Amber

British Tales Serisi;

•    Endymion EDP 

British Tales koleksiyonuna ait Endymion parfümü karizmatik, baştan çıkarıcı, kremsi içeriyle baştan çıkarıyor. Zeus’un en yakışıklı oğluna hitaben tasarlanan Endymion, kahve, sardunya ve bergamot kokularının dansını andırıyor. 

Koku Ailesi: Aromatik Odunsu
Üst Nota: Bergamot, Lavanta, Adaçayı
Orta Nota: Süet Akoru, Sardunya
Alt Nota: Deri Akoru, Tütsü, Küçük Hindistan Cevizi

•    Blenheim Bouquet 

Turunçgil aromatik koku ailesine ait olan Penhaligon’s Blenheim Bouquet, 1902 yılı itibariyle Penhaligon’sın en çok satan erkek parfümü özelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Zamansız bir klasik olan Blenheim Bouquet, 113 yıllık tarihi ile tüm zamanların en sevilen kokusu olarak karşımıza çıkıyor. İçeriğinde bulunan misket limonu, lavanta, çam, misk, karabiber notaları ile taze, klasik ve kusursuz bir koku sunuyor.

Koku ailesi: Turunçgiller aromatik                                                                                            
Üst nota: Limon, Misket Limonu
Orta nota: Lavanta, çam
Alt nota: Misk, Kara Biber

•    Juniper Sling 100ml 
Penhaligon’s Juniper Sling, London Dry Gin’den ilhamıyla hayat buluyor. Taze ve ferahlatıcı kokusuyla parfümör Olivier Cresp tarafından 2011 yılında yaratıldı. Juniper Sling, ardıç meyvesi, melekotu ve dövülmüş karabiber tohumu, kakule, yumuşak deri ve süsen otunun mükemmel bir harmanı olarak karşımıza çıkıyor. Penhaligon’s Juniper Sling EDT, taze, yumuşak, farklı, serinletici ve neşeli bir hissiyat sunuyor.

Koku ailesi: Aromatik odunsu                                                                
Üst nota: Tarçın, Portakallı Konyak, Melekotu, Ardıç Meyvesi
Orta nota: Kakule, deri akoru, Kara Biber
Alt nota: Esmer Şeker, Vişne, Güve Otu, Ambroks 
                            
•    Luna 100ml 
Ay Tanrıçası’nın ilhamıyla hayat bulan Penhaligon’s Luna parfümü, baştan çıkarıcı olduğu kadar yatıştırıcı etkisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Luna, karanlık suda parlayan hipnotik ve şehvetli bir kokuyu simgeliyor. Taze, canlı ve havalı bir koku olan Luna içeriğindeki portakal, yasemin, yumuşak gül ve köknar balsam ile parlıyor, rahatlatıyor.

Koku ailesi: Çiçeksi ferah                                                                        
Üst nota: Bergamot, limon, portakal çiçeği
Orta nota:  Gül, yasemin, ardıç
Alt nota: Amber, misk

•    Elisabethan Rose 100ml 
Kraliçe Elizabeth’in gerçek güzelliğinden esinlenen Penhaligon’s Elisabethan Rose,  İngiltere’nin çiçeği olarak bilinen ünlü Tudor gülünden ilham alıyor. Nazikliğin,  talepkarlığın ve etkileyiciliğin birleşmesiyle oluşuyor. Aynı anda güçlü fındık yaprağı ve badem yağını egzotik tarçınla harmanlayan gül centifolia, misk ve odunsu baz notaları cilde mükemmel bir şekile empoze oluyor. 

Koku ailesi:  Çiçeksi ferah
Üst nota : Fındık yaprağı, Badem yağı
Orta nota: Tarçın, Kırmızı Zambak, Okka Gülü, Gül absolüsü
Alt nota: Vetiver, Misk, Odunsu notalar

Penhaligon’s niş parfümleri www.makyajtrendi.com , www.beymen.com  online alışveriş sitelerinde ve Beymen mağazalarında satışa sunuluyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI