Ana SayfaModaInfluencerlardan İlhamla: Balaklava Trendi

Influencerlardan İlhamla: Balaklava Trendi

   Kış aylarının soğukluğu ile birlikte moda da zamana uyum sürecini bize yeniden gösterdi; daha sıcak tutan trend arayışları da başarıya ulaştı. Hem stil sahibi görünen hem de sıcak tutan yeni bir trend ortaya çıktı: Balaklava.

  Balaklavayı açıklayacak olursak, aslında ne şal ne de bereyle onu tam olarak eşleştiremiyoruz. Belki “boyun kısmından aşağısını kaybetmiş bir kapüşon” olabilir. Biz sizin bu trendi daha yakından inceleyebilmeniz için yerli Influencer’larımızın balaklavayı nasıl kombinlediğini içeren bir galeri hazırladık. Onların stilleri bu trendi kullanım konusunda size de ilham verebilir!

İşte Influencerlardan ilham almanız için birkaç balaklava kullanımı önerisi.


@kedimari

Moda artık sosyal medyadan da reddedemeyeceğimiz kadar çok etkilenmekte. TikTok ve Instagram bize “Eğer en azından bir balaklavanız yoksa bu kışı yaşamış sayılmazsınız.” diyor.


@cansuakinn

#balaclava hashtag’inin 130 milyon görüntülenmeyi aşması, bizim için de bu varsayımı doğrular nitelikte!


@eliftastekne

Türkiye’de de influencer’lar bu akımı takipte. Birbirinden farklı kombinlerle tamamladıkları balaklava stilini uygulamak gerçekten kolay ve kişiye farklı bir şıklık sağlıyor.


@handetaserr

Gardırobumuza eklemek için belki farklı, cesur bir parça olsa da kombinlere getirdiği renk de apaçık ortada!


@senseda

 
Bu stilin şu an gördüğü ilgiyi göz önünde bulundurunca, bu farklı aksesuarın yakın zamanda modası geçecek gibi görünmüyor.


@ezgifindik

Farklı renklerde ve stillerde çok farklı kombinlere eşleştirilebilen balaklava kesinlikle bu kış sezonunun yıldızı oldu. Kaçırılmayacak bu trende bizce bir şans vermekten zarar gelmez!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI