Ana SayfaModaİLVİ’den 8 Mart Kadınlar Günü’ne Özel Kampanya

İLVİ’den 8 Mart Kadınlar Günü’ne Özel Kampanya

Yüksek doz konforuyla ne stilinden ne de rahatından ödün vermeyenlerin favorisi İLVİ, %30 Büyük Kış İndirimine ek 8 Mart Kadınlar Gününe Özel %15 İndirim kampanyasıyla ayakkabı ve çanta grubunda indirim fırsatı sunuyor.
 
Dünya modasını takip ederek hazırladığı tasarımlarla Dünya Kadınlar Günü’ne özel kampanyası ile İLVİ,  baharın gelişi gibi zarif, doğa kadar güçlü kadınlarımız için birbirinden şık ve elegan modeller sunuyor.
Şık ve rahat tasarımlarıyla kombinlerinizi tamamlayan, yüksek doz konforuyla şıklığı yakalamanızı sağlayan İLVİ, %30 Büyük Kış İndirimine ek 8 Mart Kadınlar Gününe Özel %15 İndirim kampanyasıyla 8 Mart’a özel sunduğu avantajlı fiyatlarıyla, en titiz ellerden geçerek moda dünyası ile buluşan tasarımları kadınlar için bir araya getiriyor.
İLVİ, elegan ve lüks çizgileri ile koleksiyonunda yer alan birbirinden zamansız tasarımlarıyla her anınıza eşlik ediyor.
İçinizi ısıtan dokunuşları ve şıklığı ile İLVİ, koleksiyonunda yer alan bot, çizme ve birbirinden zamansız tasarımlarıyla nabzınızı hızlandırarak heyecan ve stil dolu anlar yaşatıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI