Ana SayfaMagazinİFW`nin ünlüleri kaça patladı?

İFW`nin ünlüleri kaça patladı?

İstanbul Fashion Week’in açılışı için gelen ünlü tenisçi Anna Kournikova ve kapanış defilesinde podyuma çıkan Brezilyalı model Alessandra Ambrosio 500 bin TL’ye ‘moda’yı gündeme taşıdı. İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi, 26-28 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen IFW’de açılış seremonisine katılan Anna Kournikova’nın da içinde bulunduğu davetli celebrity’lere 500 bin TL ödediklerini açıkladı. Tanrıverdi, düzenlenen defilelerde 40 yabancı modelin de podyuma çıktığını kaydetti.
 

18 ülke, 83 marka

İstanbul Fashion Week (IFW) ve aynı dönemde düzenlenen Collection Premier İstanbul’un (CPI) 3 gün süren organizasyonu için 4 milyon euroluk harcama yapıldığını belirten Tanrıverdi, şehrin kasasına ise 11 milyon doların girdiğini ifade etti. IFW ve CPI’la şehre 200 milyon dolarlık bir tanıtım etkisi yaratıldığına da dikkat çeken Tanrıverdi, yaklaşık 38 bin 500 kişi ağırladıklarını söyledi.

IFW ve CPI’ın değerlendirilmesi amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan Hikmet Tanrıverdi, 26-28 Ağustos tarihleri arasında 20 tasarımcı ve 6 markanın defilelerinin gerçekleştiğini belirterek, aynı zamanda 18 ülkeden alıcıların IFW ile yerli-yabancı 83 marka ve tasarımcının katıldığı CPI’ı ziyaret ettiğini ifade etti. IFW’in sektörün koleksiyon tarihlerini öne çekme konusunda önemli bir adım olduğunu da hatırlatan Tanrıverdi, “Yakında 1 yıl sonrasının koleksiyonlarını satan bir ülke konumuna geleceğiz” dedi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI