Ana SayfaModaIFW`dan Hakan Yıldırım izlenimleri

IFW`dan Hakan Yıldırım izlenimleri

Hakan Yıldırım: "Aslında hepimizin içindeki DÜN`ü hatırlatmaya çalışıyorum"
`Dün` adını taşıyan `Haute-couture` koleksiyonunu sunan Hakan Yıldırım İstanbul Fashion Week`in yıldızıydı. Güçlü mimari tekniğini organik detaylarla birleştiren modacı siyahın gücünü bir kez daha kanıtladı.
Her zaman feminen tasarımları ile göze çarpan  Hakan Yıldırım, `Dün` koleksiyonu  ile hepimizin içindeki dünü hatırlatmaya çalıştığını ve amacının  hepimizin yüzünü dünün karanlık ve parlak yüzüne çevirmek olduğunu dile getiriyor. Modacı, gotik bir anlatım ile de bunu  başarmışa benziyor
Vücudu sıkı saran uzun elbiselerin  diz altından itibaren  bollaşarak uzun kuyruğu ile devam etmesi, koleksiyonun öne çıkan özelliğiydi.
Oldukça iddialı elbiseler,  siyah renk seçimi ve kırmızı rujun etkisi ile kadının dişiliğini ön plana çıkarıyor ve bunu büyük bir elegans ile başarıyordu. Diğer dikkati çeken detaylardan biri de, bazı tasarımların arkasındaki iddialı  gül detayı oldu. Tek omuz, derin sırt ve göğüs dekoltesinin kullanıldığı elbiseler, teknolojik, saten ve jarse  kumaşların etkisi ile oldukça başarılı bir koleksiyon yaratmıştı.
Birçok ünlü simanın da katıldığı defileye ilgi olduça fazlaydı. `After party` ile devam eden  Hakan Yıldırım 2011 Kış Koleksiyonu,  gözlerimizi  merakla beklenen  06 Şubat Cumartesi  gecesi düzenlenecek `Hakan Yıldırım for Koton` koleksiyonuna çevirdi.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI