Ana SayfaDekorasyonİç Mimar Çiğdem Yazıcı Sorularımızı Yanıtladı

İç Mimar Çiğdem Yazıcı Sorularımızı Yanıtladı

  • Yasmina Interior Design olarak tasarım felsefeniz ve projelerinizden bahseder misiniz?

2016 yılında İstanbul’da kurulan Yasmina Interior Design olarak enerjimiz ile iç mimarlık ortamına yenilikçi çözümler getirmek için büyük bir keyif ve özveriyle çalışıyoruz. Bilgimizi ve perspektifimizi daima genişleterek tasarım kabiliyetimiz ve uygulama kalitemiz ile
fonksiyonel, estetik, çağdaş mekanlar yaratıyoruz. Biz ağırlıklı olarak çeşitli konut projelerinde yer alıyoruz. Büyükçekmece, Florya, Göktürk, Sarıyer, Beykoz, Zekeriyaköy gibi bölgelerde genelde villa tipi konut projelerinde çalışmalar yaptık. Konut dışında ofis ve mağaza projelerimiz de bulunuyor. Bu alanlarda çalışmak ta çok keyifli oluyor.
 

  • Ne gibi projelere imza atıyorsunuz? Çalışma sisteminizden bahseder misiniz?

Konut dışında ofis ve mağaza projelerimiz de bulunuyor. Bu alanlarda çalışmak da çok keyifli oluyor. Çalışma sistemimiz; müşteriyle tanışıp, ihtiyacı ve istekleri belirledikten sonra mümkünse proje alanını keşfimizle devam ediyor. Ardından iki ve üç boyutlu çalışmalarımızı hazırlayıp kendi aramızda ve müşterimizle tekrar tekrar toplantılar yapıyoruz ve sonrasında projemizi nihayet hayata geçiriyoruz. Sistemimiz böylece önceden hazırladığımız program dahilinde sağlıklı bir şekilde devam etmiş oluyor. Her şey den önce müşterimle kişisel olarak ilgileniyorum, çünkü onu tanımak demek, kişiliğini bilmek demek yapılan değişiklikte ondanda bir şeyler katmak demek.


 

  • Çağla Şıkel’in evindeki tasarım sürecinden bahseder misiniz?

Çağla Hanım için bir tasarım yapacağımızı duyduğumuz an heyecanlandık. İlk önce kendisiyle bir görüşme yaparak ihtiyaçları belirledik. Ardından projelendirme aşamasına geçtik. Malzeme seçimlerimizi yaptıktan sonra şantiye alanında çalışmamızı başlattık. Çağla Hanımın öncelikli ihtiyacı mutfağının yenilenmesinden yanaydı. Biz de mutfağa yönelik bir proje tasarımı yaptık. Çağla Hanımın başarılı iş yaşamının dışında, evinde de iki evlat annesi olduğunu, mutfağı tasarlarken göz önünde bulundurduk. Hangi anne güzel ve kullanışlı bir mutfağa sahip olmak istemez? Tasarladığımız mutfakta daha çok country tarzını yakaladık. Çağla Hanım özellikle soft tonlara yönelik bir tasarım isteğinde bulunmuştu. Biz de bu nedenle projemizde soft tonlara yakışan, ortamı daha sıcak gösteren malzeme olarak ahşaba yer verdik. Ayrıca mutfağımızı tasarlarken Çağla hanımın sevgili oğulları Kuzey ve Uzay’a da özel tatlı göndermeler yapmayı unutmadık.
 
 

  • Gelecek projeleriniz arasında neler yer alıyor?

Şu an sevgili Çağla Şıkel’e ilişkin projemiz devam ediyor. Onun dışında yine Göktürk’te konut ve kış bahçesi projelerimiz devam ediyor. Ayrıca Büyükçekmece’de bir ofis projesi de tasarım aşamasında şu an, ona da heyecanla başlamayı bekliyoruz. Ek olarak Kurtköy’de de konut projelerimiz var.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI