Ana SayfaModaİç Çamaşırına Masalsı Bir Fransız Dokunuşu: Fifth Sense

İç Çamaşırına Masalsı Bir Fransız Dokunuşu: Fifth Sense

Fifth Sense’in yeni koleksiyonunda, bu kez ‘French Lingerie’ konseptini günlük giyime adapte ederek, daha eğlenceli bir iç çamaşırı deneyimini ortaya koyuyor. Hem günlük kıyafet parçaları olarak kullanılabilen, hem de konforun hiç bir zaman göz ardı edilmediği bir koleksiyon sizleri bekliyor. Markanın içeriğinde bulunan mayo & bikini ve spor giyim modelleri de en az iç çamaşırları kadar talep görüyor. Fifth Sense’in plaj giyim serisi, yaz sezonunda plajlarda fark yaratmak için ideal!

 

Fransız iç çamaşırının asaletini, günün her saati, nerede olursanız olun üzerinizde konforla taşımanız için tasarlanan Fifth Sense’i, markanın kurucusu Raquel Alhale Rodrig şöyle özetledi; “Kadınlar için çalışıyoruz. Onlar hem mutlu hem seksi hissetsin istiyoruz;  kendileri için…”

 

Her kadının kendi bedeninde rahat hissedeceği modellerle buluşmak için Fifth Sense’i radarınıza alın! Fifth Sense ürünlerine trendyol.com ve fifthsenseshop.com’dan ulaşabilir, markayla ilgili gelişmeleri @fifthsenseshop instagram hesabından takip edebilirsiniz.

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI