Ana SayfaModaHouse of Silk ile Stilini Ev Giyimine Yansıt

House of Silk ile Stilini Ev Giyimine Yansıt

Özgüveni yüksek, güçlü ve çalışan kadınlardan ilham alan House of Silk, 2018 yılında Kreatif Direktör Nilay Kum tarafından İstanbul’da kuruldu. ‘Lüks Ev Stili’ felsefesiyle kadına sahip olduğu özgüveni ve mükemmelin bütünlüğünü hatırlatarak aslında güzelliğin ve ışığın önce kişinin kendisinden ve en özel alanı olan evinden çıktığını farketmesini amaçlıyor.
 
  

Koleksiyonda pijama, gecelik, sabahlık, iç çamaşırı gibi ürünlere ek olarak ev aksesuarları ve gelin temalı ürünler de yer almaktadır. Her parca, ipek ve benzeri lüks kumaş içeriğine sahiptir. ‘Zamansız Lüks’ teması ile üretim yapan House of Silk, uzun yıllar kullanılabilecek, rahat, şık ve kaliteli parçaları müşterileri ile buluşturmayı hedeflemiştir.
 
Pandemi sebebiyle evlerimizde daha fazla zaman geçirdiğimiz bugünleri, yaşama dair motivasyonumuzu kaybetmeden, empati yeteneğimizi geliştirerek, doğaya ve insana duyduğumuz saygıyı artırarak geride bırakmayı diliyoruz. Bu süreçte günlük giyiminde stil sahibi olan kadınların bu stilini House of Silk ile ev giyimine yansıtmalarını, güçlü duruşlarını ise en özel ortamları olan evlerinde kullanacakları House of Silk parçaları ile evlerine yansıtacaklarına inanıyoruz.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI