Ana SayfaModaH&M'den "Innovation Stories Colour" Koleksiyonu

H&M’den “Innovation Stories Colour” Koleksiyonu

H&M Türkiye, H&M Innovation Stories Colour koleksiyonun tanıtımı için, 14 Nisan günü Türkiye saatiyle 11:00’de Fransa, İtalya ve Portekiz’le birlikte dijital bir lansman gerçekleştirdi. 

Tüm ülkelerin önde gelen Influencer ve basın mensuplarıyla birlikte Türkiye’den de sadece seçili moda basını ve influencer grubu  bu koleksiyona özel hazırlanmış özel bir mikrosite olan; https://hminnovationstories.com/ keşfe dalarak H&M Innovation Stories dünyasını çok özel bir deneyimle öncelikli olarak incelediler.

Bu özel projede Kanada merkezli olan ve Paris’ te de kreatif ajans olarak çalışan Sid Lee x Convoy’la iş birliği yapılarak ilerlendi. 
 

Altı ay boyunca tüm moda severlerin ziyaretine açık olacak bu özel mikrosite hminnovationstories.com’ta Fransız Sanatçı Alexis Jamet’in koleksiyonlara özel yaratmış olduğu ve ister akıllı telefonlara ister bilgisayarla indirilip sosyal medya kanallarında kullanılabilecek olan filtre ve arka fonları mikrositenin tüm alanlarında sergilendi. Aynı zamanda tamamen doğal batik boyama üzerine çalışan Fransız Sanatçı Aurelia Wolff’un kurucusu olduğu Our Whole Concept’ le de çok keyifli iki adet workshop gerçekleştirildi.

Bunun yanı sıra H&M Kreatif Danışmanı Ann Sofie Johansson ve Konsept tasarımcısı Ella Soccorsi koleksiyona dair videolarda daha sürdürülebilir bir yolla üretilmiş renklerin keşfedilmemiş güzelliğini gözler önüne seriyorlar. H&M’in sürdürülebilirlikle ilgili yaptığı girişimleri tüm şeffaflığıyla incelemek, dilenirse sürdürülebilirlik raporuna da ulaşmak mümkün. 

#iamthefuture
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI