Ana SayfaYaşamHızlı ve Öfkeli 8'den İlk Görüntüler Geldi

Hızlı ve Öfkeli 8’den İlk Görüntüler Geldi

Hızlı ve Öfkeli 8 önümüzdeki yıl vizyona girmeye hazırlanıyor. Uzun soluklu bu serinin son halkası kısa bir süre sonra ilk tanıtımıyla karşımıza çıkacak. Herkes filmin fragmanını beklerken yapımdan ilk görüntüler farklı bir şekilde gün yüzüne çıktı.

Orijinal ismi Fast 8 olan yapım F. Gary Gray‘in yönetmenliğinde beyaz perdeye taşınıyor. Sekizinci filmin senaryosunu Chris Morgan kaleme aldı. Serinin son halkasında Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Lucas Black, Scott Eastwood, Kurt Russell, Jason Statham geri dönüyor. Helen Mirren ile Charlize Theron gibi ünlü isimler de hikayeye dahil oluyor.

Hızlı ve Öfkeli 8’e dair ilk görüntüler The Saga Continues isimli video ile ortaya çıktı. Burada serinin sevilen oyuncuları izleyicileri yeni maceralarına hazırlıyor. Eskiden yaşananlar ve hikayenin temelinde yer alan aile kavramından bahsediliyor. Videonun sonlarına doğru Fast 8’den alınmış görüntüler dikkat çekiyor. Özellikle Charlize Theron‘un sahneleri öne çıkıyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI