Ana SayfaModaHERON PRESTON ve CALVIN KLEIN'DAN YENİ KOLEKSİYON

HERON PRESTON ve CALVIN KLEIN’DAN YENİ KOLEKSİYON

Doku ve renk oyunlarına olan tutku, geleceğe uyumla yeniden yorumlanan Calvin Klein klasiklerine derinlik katıyor. Koleksiyonun her bir parçası sürdürülebilir ve yüksek kalitedeki malzemelerden üretiliyor. Organik pamuk, geri dönüştürülmüş materyallerden yapılmış örgüler ve denimler koleksiyonun önemli detaylarını oluşturuyor. Pamuklu yumuşak düz kesim joggerlar, waffle örgü braletler, uzun kollu crop toplar, taytlar, gömlek ceketler ve şişme montlar ekstra sıcaklık desteği için özel olarak tasarlanmış parçalar arasında yer alıyor. Mavi, siyah, beyaz, sarı, kahverengi, açık gri ve tebeşir tonlarındaki son derece sade ve rahat siluetler, turuncu detaylı Calvin Klein imzası ile bir araya geliyor.

Heron Preston, yeni koleksiyonla ilgili olarak “Sonbahar için, ilginç yeni materyaller ve parçalarla, zamansız temel öğeleri bir araya getirdik. Calvin Klein’in dünyadaki yansıması bize ayna tuttu.  Yeni sezonda en sevdiğim şey, her bir parçanın çok yönlülüğü ve tasarladığımız koleksiyonun farklı katmanlar sayesinde farklı stil seçenekleri sunuyor olması.” dedi.

Kampanya filmi farklı disiplinlerden yetenekleri, Calvin Klein dünyasından yorumluyor.

Ödüllü yönetmen ve film yapımcısı Ricky Saiz tarafından yeni bir bakış açısı ile çekilen kampanya filmi, farklı disiplindeki yetenekleri bir araya getirerek gençlik kültürünü kutluyor. Film, bir sonraki nesil için başarıyı yeniden tanımlarken, iyimserlik ve cesaret duygusu uyandıran bir kültürün ön saflarında yer alan yeni oyunculardan oluşan  kadrosuyla dikkat çekiyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI