Ana SayfaErkek ModasıHemington ile Yeni Ufuklara: Sonbahar – Kış  2021/22

Hemington ile Yeni Ufuklara: Sonbahar – Kış  2021/22

Hemington, Sonbahar – Kış 2021/22 koleksiyonu ile yepyeni bir bakış açısı sunuyor. Önceliklerimizin değiştiği bir dönemde odak noktasını doğaya yönelten Hemington, modaya sürdürülebilirlik ilkesi ile yön vermeye devam ediyor.

Yeni koleksiyon 4 ayrı temaya ayrılıyor. Bunlardan ilki olan Nostalgia temasına renklerin harmonisi öncülük ediyor. Sıcak doğal tonların yer aldığı temada, koyu kahveler, tütün ve camel renkleri, büyüleyici turuncu tonları ile ahenk içinde yer alıyor. Optimism ise mavinin kış tonları ve macenta renkleri ile hayata karşı olumlu tutumunuzu vurguluyor. Koyu zümrüt renginden yosunlara uzanan göz kamaştırıcı yeşil tonları ve soğuk mavi tonlarının harmanlandığı Balance, iç uyumu bulmayı sağlıyor. Reinvention ise siyahların ve grilerin mistik tonlarının, baştan çıkarıcı yakut kırmızısı ve bordo tonlarıyla birleştiği, renkleriyle güçlü bir tema olarak karşımıza çıkıyor.

Triko koleksiyonunda yer alan blazer ceketler örme spor ayakkabılarla tamamlanırken; fitilli kadife, chino ve kargo pantolonlar da geniş renk ve desen seçeneğine sahip olan gömlek koleksiyonu ile uyum sağlıyor. Yelek, ceket gibi mevsimlik dış giyim ürünlerinin yanı sıra; soğuğa dayanıklı, yüksek performanslı, kaz tüyü ceketler de kış günlerinde aradığınız sıcaklığı ve konforu bulmanıza yardımcı oluyor. 

Hemington’da bu sezon kapsül koleksiyonlar da yer alıyor. Bunlardan biri kaz tüyü parkalar, yelekler ve kaliteli denimlerden oluşan ASPEN Koleksiyonu. Bu koleksiyonu yumuşaklığı ile öne çıkan kışlık şık trikolar tamamlıyor. 

Diğer bir kapsül koleksiyon Activewear koleksiyonu fonksiyonel kullanımı ile öne çıkıyor. Su itici özelliğe sahip dış giyim yelekler, terletmeyen ve kırışmayan trikolar, aktif kullanıma uygun ürünler nitelikleri ve şıklıkları ile öne çıkıyor. 

Son olarak Loungwear kapsül koleksiyonu kendinizi rahat hissetmek istediğiniz anlar için ideal parçalar sunuyor. Koleksiyon; günlük blazer hırkalar, lounge pantolonlar ve rahat trikolardan oluşuyor. 

Ekose, jakar gibi eskimeyen desenleri modern şekilde yorumlayan Hemington, kullandığı ipliklerle sizlere üstün kalitesini ve doğal saflığını vurguluyor. Koleksiyonda; Merino yün trikonun en doğal ve en kaliteli şekilde ulaşması anlamına gelen dünyanın en geçerli sertifikalarından biri olan Woolmark logosuna sahip Merino Ekstra fine, Wool-Silk ve Pure Cashmere gibi iplikler kullanılıyor. 

Hemington tasarımları; İSTANBUL Akmerkez AVM, Akasya AVM, City’s AVM, Suadiye, Mall Of İstanbul AVM, Aqua Florya AVM, Viaport Avm, ANKARA Armada AVM, BURSA Korupark AVM, İZMİR Hilltown AVM mağazalarında ve www.hemington.com.tr online alışveriş sitesinde stil sahiplerini bekliyor. Ayrıca Hemington müşterilerine, Türkiye’de bir ilk olan “Moda Kapıda” servisi ile, www.hemington.com.tr ’den alınan ürünleri farklı beden ve kombinleri ile ev ortamında deneme ayrıcalığı yaşatıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI