Ana SayfaModaHem Rahat Hem Spor Şık Olmayı Gerçekleştiren Koleksiyon: Offbeat

Hem Rahat Hem Spor Şık Olmayı Gerçekleştiren Koleksiyon: Offbeat

#seamlesstance

İcatların ihtiyaçtan doğması ilkesinden etkilenerek meydana geldiğini belirten Seamlesstance, var olan bütün tabuları yıkmayı amaçlıyor. Adını özel bir dokuya sahip olan ve ‘’Seamless’’ adı verilen teknikle örme kumaşın ilmeklerinden oluşarak alan Seamlesstance, etkileyici dokusunun yanında büyüleyici tasarımlar da ortaya çıkarıyor. Güzellik rahatsızlık getirir klişesini yıkarak spor-şık anlayışını merkeze alan Seamlesstance, Offbeat ara koleksiyonu ile kadınların özgürlüğüne özgürlük katarak sonsuz hareket alanı ve rahatlık sunuyor.

Seamlesstance, ürünlerini dikişsiz örgü yöntemiyle ortaya çıkarıyor ve antibakteriyel özelliği taşıyan Polygiene teknolojisiyle birleşerek sağlıklı giyim imkanı sağlıyor. Offbeat koleksiyonundaki parçalar; extra yüksek bel taytlar, tayt-crop top takımlar, alttan veya üstten ayarlanabilen dekolteli croplar, hem şık hem spor görünmenizi sağlayacak spor tulum modelleri ile sağladığı rahatlık ve tasarım özellikleri sayesinde kadınların vazgeçilmezi oluyor. Son zamanlarda moda dünyasının vazgeçilmez renkleri haline gelen fuşya, mürdüm, kehribar rengi, gece mavisi ve gül kurusu gibi pastel ve canlı tonların birlikte kullanıldığı koleksiyon kontrast yaratmayı amaçlıyor.
Seamlesstance, kadınlara spor-şık olabilme imkanı sağlamasının yanında Offbeat koleksiyonundaki parçalar, günün her saati sosyalleşecekleri alanlara göre stillerini kolayca değiştirmelerini ve karıştır&eşleştir yapabilmeye olanak sağlıyor. Tasarımlarının çarpıcılığı detaylarındaki dokunuşlarda gizli olan Offbeat koleksiyonu, sadece birkaç aksesuarla kombinleyerek geceye de hazır hale getirilebiliyor. Seamlesstance’ın size tabuları yıkarken ışıldama şansı sunması için tek yapmanız gereken kendi Seamlesstance’ınızı seçmeniz!

www.seamlesstance.com
@seamlesstance

Marka Kurucusu Selen Alaftargil Hakkında:
Selen Alaftargil, Sev Amerikan Koleji’nden mezun olup şu anda öğrenimine Koç Üniversitesi İşletme bölümünde devam etmektedir. İş hayatında rol alma isteği ve modaya olan merakı kadınların konforunu her alanda ön planda tutan bir marka kurmasını sağladı. Ürünlerin tamamının Seamless teknolojisiyle üretildiği ilk koleksiyonunu Nisan 2021’ de piyasaya sürdü.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI