Ana SayfaModaHediyene Anlam Kat!

Hediyene Anlam Kat!

Yeni yıl hediyelerinizi UNICEF Hayat Veren Hediyeler’den seçerek acil durumlardaki çocuklara insani yardım ulaştırabilirsiniz!
Krizlerden en çok çocukların etkilendiği basit bir gerçek; ne yazık ki her yıl daha çok çocuk acil insani yardıma ihtiyaç duyuyor.
Dünya çapında milyonlarca çocuk yıllarca süren çatışmalar ve son 30 yılda 3 katına çıkan iklim değişikliği bağlantılı afetlerden etkileniyor. COVID-19 salgını üçüncü yılına yaklaşırken yoksulluk artıyor, eşitsizlik artıyor, en dezavantajlı çocukların durumu daha da kötüleşiyor.
2022’de UNICEF’in hedefi acil insani yardım müdahaleleriyle 177,7 milyonu çocuk olmak üzere 327 milyon kişiye erişmek. COVID-19, iklim değişikliğine bağlı felaketler ve savaşların etkisiyle çocuklara insani yardım ulaştırabilmek için UNICEF’in kaynak ihtiyacı 2021’e göre %31 arttı.
UNICEF’in insani müdahale çalışmaları, ulusal ortaklarla olan güçlü iş birliğinin yanı sıra gönüllü bağışçıların, şirketlerin ve hükümetlerin cömert katkıları sayesinde mümkün oluyor.
Yeni yıl hediyelerinizi UNICEF Hayat Veren Hediyeler’den seçerek acil durumlardaki çocuklara insani yardım ulaştırabilirsiniz!
“Hayat Veren Hediyeler” gerçektirler, hayat kurtarırlar, yaşam değiştirirler. Ölümcül çocuk hastalıklarına karşı aşılardan tedavi edici besine, battaniyeden eğitim malzemelerine hayat değiştiren hediyeler yıl boyu UNICEF tarafından dünyanın her tarafında, çocuklara ve yaşadıkları toplumlara dağıtılır.
Hayat Veren Hediyeler’den verdiğinizde yalnız sevdiklerinizi mutlu etmekle kalmıyor, tüm dünyada çocukların hayatlarını kurtarıyor ve yaşamlarını değiştiriyorsunuz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI