Ana SayfaMücevherHayalinizdeki Utopia Gerçek Olsun

Hayalinizdeki Utopia Gerçek Olsun

Utopia, Avustralya’nın güneyindeki adalarda yetişen tabiat harikası Güney Denizi (South Sea) incilerini ilk elden dünyaya dağıtan ve inci çiftliklerinin ortağı olan Avrupa’nın en ünlü firmalarından biri.

Utopia incileri, inci oluşumuna son derece elverişli olan, Avustralya’nın kuzeyindeki denizlerde üretilmekte. Büyük bir titizlikle sürdürülen çalışmalar sonucunda, sadece“Pinctada Maxima” denilen büyük istiridyelerde, 2-6 yıl sürebilen uzun bir zaman diliminde oluşmakta. Birbirinden güzel renk ve şekillerde oluşan tabiat harikası Utopia incilerinin çapı 10-22 mm.ye kadar ulaşabilmekte. 
Nacreleri çok kalın. Bu da inciye ışığı yansıtma veya kırma yeteneği verdiği gibi, günlük kullanımında da sağlam ve uzun ömürlü olmasını sağlamakta.
Utopia incileri doğanın en saf cevherleridir. Yüzeylerinde görülen algılanabilir küçük şekiller, oluşum safhasında hiçbir şekilde kimyasal işleme tabii tutulmadıklarının göstergesi.
Utopia insanoğlunun mükemmel ve saf sonuca ulaşmak için yarattığı özel bir yer, bir ada gibi. Bu ada üzerindeki ışığın, zamanın aydınlığı ile aynı olmasını hayal ediyorum, tıpkı Utopia mücevherlerinin ışıltısı gibi…
Allegro Koleksiyonu
Hareketli bir müzik bestesiyle canlandırılan dansta Allegro, hızlı ve kıpır kıpır adımların bir bütünü. Renkli bir palet üzerindeki yoğun boya darbelerini andıran, renkli safirler, Güney Denizinin değerli incileri ve elmaslar Alegro koleksiyonuna can vermek için bir araya gelmiş. Klasiği ve moderni birleştiren cüretkar ve zarif biçimi, Ütopya`nın benzersiz tasarımının en önemli özelliği.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI