Ana SayfaModaHaremlique à la mer İlkbahar-Yaz 2019 Koleksiyonu

Haremlique à la mer İlkbahar-Yaz 2019 Koleksiyonu

Haremlique à la mer İlkbahar – Yaz 2019 koleksiyonu, plaj modasının olmazsa olmazları kaftan, tunik, gömlek elbise ve pareolardan oluşuyor. Koleksiyonda yer alan makyaj, plaj ve seyahat çantaları ise plaj giyim ürünleri ile mükemmel bir birliktelik yakalıyor.
 
Renk paletinde Ege’nin hayranlık yaratan doğasından izler taşıyan turkuaz, indigo mavisi, kırmızı ve mercan yer alıyor. Zıtlıkların ahenginden ilham alan parçalarda ise ana renkler olarak beyaz, siyah, metal ve kum tonları dikkat çekiyor. Sade siluetlerin özel detaylarla buluştuğu koleksiyonda, sıcak yaz aylarına uygun %100 keten, pamuk – ipek ve vual kumaşlar yer alıyor.
 
Koleksiyonda baskılı ve düz boyalı plaj kıyafetleri canlı bir görünüm oluşturuyor. Markanın vazgeçilmez dokunuşlarından nazar boncuğu bu koleksiyonda yeni bir yorum ile gömlek elbiselerde hayat buluyor. İşlemelerle zenginleşen kaftan ve tunikler ise yaz tatillerinde hem gündüz hem de akşam için stil sahibi bir alternatif yaratıyor.
 
Haremlique à la mer koleksiyonundaki aksesuarlar arasında el işçiliği ile uygulanan nakışlara sahip özel parçalar yer alıyor. Geniş renk seçeneklerine sahip makyaj, plaj, seyahat ve el çantaları kullanışlı olmalarının yanı sıra zarif bir görünüm sergiliyor.
 
Haremlique à la mer’in vazgeçilmez parçaları arasında yer alan peştamaller arasında ise üç yeni model bulunuyor. Farklı stillere sahip bu parçalar geniş renk seçenekleri ile stilinize uyum sağlarken hafiflik ve emici olma özellikleri ile pratik bir kullanım sunuyor.
 
Haremlique à la mer İlkbahar – Yaz 2019 koleksiyonu Zorlu Center, Four Seasons Miami Surf Club, Bodrum Yalıkavak Marina, Otel Alavya Alaçatı, Riyad ve Kuveyt mağazalarının yanı sıra seçkin satış noktaları ile haremliquealamer.com’da satışa sunuluyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI