Ana SayfaErkek ModasıHamilton Khaki X-Landing

Hamilton Khaki X-Landing

Khaki X-Landing tasarımı ve stili sofistike bir GMT kronograf ile sunarken materyali ve dizaynı ile de ilk üretilen uçaklara ait bir dokunuş hissini beraberinde getiriyor. Bu ikili limitli seri, havacılığın tutku dolu hikayesini bugünün dilinde anlatıyor.

TOD (Top of descent) En yüksek iniş: Bize seyir aşamasından alçalma aşamasına geçildiğini işaret eden bir ibare. Pilot kullandığı uçağın seyir halindeki irtifa durumunu 100 feet’te saat 9 yönündeki pencerede göstermekte. Kurma kolu saat 10 yönünde konumlandırılmış. 3  ‘lik standart bir iniş açısı ile Khaki X-Landing varış noktasına kadar olan mesafeyi deniz mili olarak göstermekte ve en uygun iniş zamanını işaret etmekte.
 
Havacılığın dili bezel etrafında görünen 24 farklı saat dilimi ile anlatılmaya devam ediyor. Modellerden birinde bu, şehir isimleri ile belirtilirken diğerinde ise; havacılık alfabesi ile belirtilmiş durumda.
Havacılık Stili:
Uzun ve kendini kanıtlamış bir havacılık geçmişine sahip olan Hamilton, tüm iniş detaylarını Khaki X-Landing üzerinde gösteren ikinci bir göz gibi. Modellerden birinin ayırt edici koyu gri PVD kasası siyah ve beyazın ağırlıklı olduğu alanları tamamlarken bu renk uyumu  kırmızı GMT yelkovan ile farklılık yaratarak sıradışı bir görünüm kazandırıyor. Kadranın dalgalı metal panelleri 1920’lerin 1930’ların gökyüzüne götürür sizi. Hamilton X Landing’teki gerçek mükemmellik klasik perforeli deri eldivenleri anımsatan, delikli, zekice entegre edilmiş siyah deri kayış ile kanıtlanmış.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI