Ana SayfaGüzellikGüzellik İçin Sağlığınızdan Olmayın

Güzellik İçin Sağlığınızdan Olmayın

Tedavi süreçlerindeki çığır açan gelişmelerle kansere karşı mücadele etmek mümkün. Yine de hastalığın adı bile tüylerimizin ürpermesi için yeterli… Bu nedenle erken tanının önemi gün geçtikçe daha iyi anlaşılırken, kanserden korunma konusunda da artık çok daha dikkatliyiz. Her geçen gün yaygınlaşan doğal yaşam trendi ve bu hastalığa adeta kapı açan kimyasallardan uzak durmamız da bunun sonucu. Çünkü cildimizi güzelleştirmek veya vücudumuzun hoş kokması amacıyla kullandığımız birçok ürünün artık kansere davetiye çıkardığını biliyoruz.
Kanserle savaşmış veya hala o savaşa devam eden kadınların oluşturduğu Pembe İzler (Pİ) Kadın Kanserleri Derneği bünyesinde bir araya gelen girişimci kadınların oluşturduğu Radika Arometarapi markasının da amacı bu. “Kanser olmamak için neler yapmam lazım?” sorusundan yola çıkarak hazırladıkları ürün portföyünün en yeni koleksiyonu Yeshim ise, kanser hastalarının tedavi sürecinde karşılaştıkları birçok yan soruna da şifa olmayı amaçlıyor.
 
Doğanın mucizevi etkisi
Saç, kaş, kirpik dökülmesi, tırnak kırılması, geçmeyen vücut ağrıları, cilt yanıkları, mide bulantısı… Liste bu şekilde uzayıp gidiyor. İşte böyle zorlu bir tedavi sürecinde, kişisel bakım için ihtiyaç duyulan ürünlerin bir araya geldiği Yeshim koleksiyonu, saf ve organik içeriğiyle sadece tedavi olanların değil aynı zamanda kanserden korunmak isteyenlerin de imdadına yetişiyor.
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Uzmanı Nazım Tanrıkulu’nın desteğiyle hazırlanan koleksiyonun tamamı doğal içeriğe sahip; yani kimyasal herhangi bir katkı bulundurmadığı gibi doğanın şifa gücünü de içinde barındırıyor. Tamanu yağı, aynısefa yağı, argan yağı ve aynısefa yağı gibi onlarca bitkinin mucizevi etkilerinden yararlanılarak hazırlanan bu koleksiyon, kanser hastalarının tedavilerinde en sık karşılaşılan saç ve kaş dökülmesine yönelik ürünleriyle dikkat çekiyor.
Sadece kanser hastalarına değil; zayıf kaşlar, dökülen kirpikler, cilt problemleri gibi sorunlarla baş etmeye çalışanların da severek kullanacağı Yeshim koleksiyonunda yer alan uçucu yağlar kan dolaşımını hızlandırarak iyileşme sürecini desteklerken, antibakteriyel ve hücre yenileme özellikleriyle de doğal şifa dağıtıyor.
 
Koleksiyonda neler var?
Koleksiyonda öncelikle kemoterapi tedavisi süresince; saç derisinde yaşanan sorunları gidermeye yardımcı olması amacıyla üretilen saç derisi bakım serumu, tırnak ve tırnak etlerindeki kuruluk nedeniyle ortaya çıkan problemler için tırnak bakım serumu ve dökülen kaşları beslemek amacıyla üretilen tırnak bakım serumu, kişisel temizlik süreçlerinde cildin yıpranmaması için önerilen kastil sabunu ve radyoterapi tedavisinde oluşabilecek yanıklar ve yaralar için de onarıcı balm gibi ürünler ihtiyaç duyanların beğenisine sunuldu.
 
Yakın zamanda ise; saç derisi bakım maskesi, vücut bakım serumu, ağız bakım suyu, doğal deodorant ile uykusuzluk ve bulantı gibi sorunlar için özel ürünler satışa sunulmuş olacak.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI